14 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 906 share-uri

Anul acesta am învățat cu adevărat ce înseamnă să fiu puternică. Îmi promit că anul viitor voi învăța și cum să fiu fericită!

Dragă Eu,

Anul acesta ai avut de înfruntat multe bătălii, unele mai dureroase decât altele, însă toate la fel de importante. Nu ai ajuns în acest punct fără ca toate prin care ai trecut să nu aibă vreo valoare. Oricât de mult ai suferit în ultimele luni, acum totul se va schimba

Îmi promit că nu voi mai lăsa pe nimeni și nimic să ma calce în picioare. Iar ceea ce nu pot schimba, voi accepta, la fel de firesc și de normal precum orice altceva. Oricât de dure au fost lecțile de până acum, în adâncul sufletului știu că și ele au rostul lor.

Am învățat să privesc durerea în față, iar acum nu mă mai feresc de ea. Știu că la capătul unui drum dificil se află o binecuvântare. Știu că viața se schimbă, exact atunci când noi suntem pregătiți pentru asta. Știu că totul este doar o călătorie și nu există suficiente motive realiste pentru care ar trebui să mă agăț de lucruri, oameni, situații...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Anul acesta am învățat cu adevărat ce înseamnă să fiu puternică. Îmi promit că anul viitor voi învăța și cum să fiu fericită!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri