De ce ar trebui noi sa stim care sunt cifrele provocarilor din viata noastra si ce reprezinta acestea? In momentul in care intelegi cerintele propriului numar al provocarii, vei sti cum sa controlezi mai bine anumite aspecte ale vietii tale, minimalizand ecoul "caderilor" si obstacolelor care pot aparea pe parcursul vietii.

Cifra provocarilor 3 – Pentru ca numarul trei este numarul comunicarii si al expresiei, provocarea acestei cifre presupune depasirea anumitor probleme legate de exprimarea creativitatii, a abilitatilor artistice sau a celor sociale. Persoanele cu acest numar trebuie sa invete sa-si puna in evidenta calitatile si sa nu se mai ascunda sub comoditatea anonimatului.

Manifesta o tendinta spre timiditate si impiedica dificultati reale in a se exprima sau in a se exprima la potentialul lor maxim. De teama a ceea ce ar putea crede ceilalti prefera sa stea in banca lor, sa lase viata sa treaca pe langa ei si sa-si iroseasca talentele ( de multe ori au o imaginatie sau talente deosebite). Trebuie sa treaca provocarea 3 si sa invete sa se foloseasca de darurile care le-a fost date. In copilarie, aceasta provocare se traduce prin introvertire, iar la maturitate acesti oameni isi mascheaza timiditatea abordand masca arogantei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cifra provocarilor 4 – Cifra 4 ca cifra a provocarii presupune anevointa de a-si gasi un drum profesional satisfacator sau incapacitatea de a gasi in munca pe care o depun vreo urma de satisfactie sau multumire. Persoanele cu acest numar reprezentativ nu au spirit practic, isi schimba des jobul, refuza sa munceasca sau dimpotriva muncesc atat de intens, rigid si asiduu incat se indeparteaza de la scopul lor initial. Incapacitatea ta de a te adapta realitatii si de a invata pot fi cauzate de anumite probleme fizice sau financiare din copilarie. Ca si adult, ceilalti te percep drept o persoana fara simt de raspundere sau simt practic pe care nu te poti baza in situatiile dificile.

Cifra provocarilor 5 – Chiar daca ai o energie inepuizabila, esti incapabila sa iti canalizezi aceasta energie intr-un singur sens. Pentru ca sunt prea multe oportunitati care iti ies in cale nu te angajezi total in niciuna. Actiunile tale ca si adult sunt lipsite de consecventa si uneori de orice sens si logica, singurele criterii prin care pot fi justificate fiind cele sentimentale. Incepi mai multe proiecte in acelasi timp si nu finalizezi niciuna, iar impulsivitatea ta iti poate da multe batai de cap. Aceste provocari pot avea cauze in primul ciclu de viata intr-o educatie deficitara si incompleta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri