7 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Vine un moment când nu mai căutăm zbucium, povești ca în filme, extaz și nopți nebune. Căutăm exact ceea ce are și a avut nevoie sufletul dintotdeauna – liniște.

Împăcări, despărțiri, nopți pasionale și scenarii mai ceva ca într-un film. Fugim după iubirea aceea care să ne dea viața peste cap și uităm că de fapt liniștea și buna comunicare sunt atributele unei relații de lungă durată.

Sufletul știe de dinainte ce îi oferi și îți atrage întotdeauna atenția cu privire la lucrurile și situațiile prin care te expui de bună voie. Sufletul este cel mai important învățător al tău și ar trebui să asculți întotdeauna de instinct.

Sufletul își dă seama de energiile oamenilor cu care intri în contact, de relațiile pe care le ai și felul în care acestea te vor impacta. Sufletul recunoaște liniștea, dar și dezastrul pe care îl poate lăsa în urma sa un om toxic, nepotrivit pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Când ne dăm seama că am luptat degeaba, că am ținut în noi atât de multe lucruri doar pentru a-i proteja pe cei din jur, când am încetat să ne mai hrănim sufletul cu senzații de moment, superficiale, ne vom întoarce către esența noastră.

Vine un moment când nu mai căutăm zbucium, povești ca în filme, extaz și nopți nebune. Căutăm exact ceea ce are și a avut nevoie sufletul dintotdeauna – liniște.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri