Dacă iubești moda, probabil că ți-ai dorit de mult o pereche de cizme UGG. Poate chiar dețineți una sau mai multe perechi din aceste cizme damă. Acestea fiind spuse, probabil că sunt multe lucruri pe care nu le știți despre această companie.

De fapt, are o istorie destul de unică și merită spus că, doar pentru că aveți o pereche de cizme damă pe care scrie UGG, nu înseamnă neapărat că este designul original sau că cizmele sunt fabricate de compania originală. Dacă citiți acest articol, veți înțelege exact ce înseamnă aceste comentarii și nu numai.

1. Sunt foarte căutate

Se pare că aproape toată lumea își dorește o pereche de aceste cizme damă, dar pentru majoritatea oamenilor, ele au ajuns chiar la un nivel care seamănă mai mult cu o declarație de modă decât cu orice altceva.

2. Oamenii le consideră ca fiind o adevărată declarație de modă

Este cel puțin oarecum de înțeles faptul că au atins statutul de modă, în mare parte pentru că sunt considerați ca fiind o declarație de modă, în special pentru persoanele care sunt ceea ce s-ar putea numi avangardiste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Sunt populare printre adolescenți

Evident, acest lucru face ca cizmele să fie populare în rândul adolescenților, deoarece acestora le place să fie mereu la modă. Acest lucru face ca aceste cizme să fie extrem de populare printre persoanele de la vârsta de 10 ani până la vârsta a treia, dar probabil că sunt mai populare printre adolescenții care încep să se descurce singuri și care vor să experimenteze lucruri diferite în materie de modă.

4. Fashionistele le plac și ele

Acestea fiind spuse, persoanele care se consideră fashioniste își iubesc cizmele UGG. Le plac pentru că sunt confortabile, funcționale și pentru că arată bine cu aproape orice. Găsirea încălțămintei potrivite poate fi uneori dificilă. Îți poți petrece toată ziua alcătuind ținuta perfectă și apoi totul poate fi distrus de un pantof care nu se potrivește cu restul. Ceea ce este grozav la aceste cizme este că se asortează cu aproape orice și fac ca totul să arate mai bine decât arată de unul singur, așa că este o situație în care toți câștigă.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

5. Modelele populare se pot vinde în câteva minute

Nu este neobișnuit ca unele dintre cele mai populare modele realizate de companie să se epuizeze în câteva minute, în special în timpul sărbătorilor. Dacă există o anumită pereche de cizme damă pe care încerci să o găsești pentru cineva apropiat, cel mai bine este să începi să cauți din timp și, când le găsești, să nu mai aștepți. Dacă o faceți, este posibil să sfârșiți prin a pierde complet.

6. Sunt confecționate din piele de oaie

Adevăratele cizme UGG sunt confecționate din piele de oaie. Acest lucru le conferă aspectul lor, da, dar le face și suficient de rezistente pentru a rezista la o mică pedeapsă, ca să nu mai vorbim de faptul că le permite să fie moi și calde la atingere.

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

7. Sunt originari din Noua Zeelandă și Australia

Aceste cizme au început în Noua Zeelandă și Australia. De fapt, compania care a început să producă cizmele are încă sediul în acea zonă și creează în mod obișnuit modele noi pentru persoanele care locuiesc în regiune.

8. Ele sunt considerate o cizmă unisex

Unul dintre lucrurile care diferențiază cu adevărat UGG de alte tipuri de încălțăminte este faptul că aproape toate sunt considerate unisex. Nu se fac cizme atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În schimb, ei fac o varietate de modele unice care pot fi purtate la fel de bine de bărbați sau femei. Desigur, unele dintre cizme au cu siguranță un aspect mai feminin sau mai masculin decât altele, dar, din perspectiva companiei, nu se face nicio diferență între una sau alta.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

9. Talpa este sintetică

Bineînțeles, talpa este realizată din material sintetic. Aproape că trebuie să fie așa, altfel nu ar putea funcționa așa cum o face. Pentru ca cizmele să reziste la intemperii, ele trebuie să fie făcute într-un anumit mod, iar utilizarea de material sintetic pentru tălpi le ajută să-și păstreze forma și să vă protejeze picioarele în timp ce le purtați. De asemenea, ajută ca încălțămintea să dureze mulți ani, ceea ce cu siguranță nu se poate spune despre toate produsele realizate de anumiți producători.

10. Au fleece pe interior

Pentru a vă menține picioarele mai calde, UGG au fleece pe interior. Acesta este motivul pentru care se simt atât de moi atunci când le porți, dar și pentru care picioarele tale nu se răcesc chiar și atunci când vremea de afară este geroasă. Acesta este motivul pentru care vedeți atât de mulți oameni purtând aceste cizme în climatele mai reci. Aceștia sunt capabili să reziste la frig, la zăpadă și, în același timp, să vă țină picioarele calde.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Sursa foto: Photo by Rosalind Chang on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri