21 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Pe măsură ce temperaturile încep să scadă, prioritățile noastre în ceea ce privește îngrijirea părului se modifică radical. Asemenea tenului, fibra capilară își schimbă nevoile în sezonul rece, ceea ce înseamnă că rutina de îngrijire trebuie îmbogățită cu produse hrănitoare și reparatoare.

Dacă în timpul verii, expunerea la razele generoase ale soarelui au ca rezultat uscarea excesivă a firelor de păr, în timp ce culoarea își pierde din intensitate, anotimpul rece nu produce transformări radicale. Din contră, factorii externi continuă acest ciclu distructiv.

Toamna obișnuim să facem tranziția pieselor vestimentare: bluzele cu mânecă lungă iau locul tricourilor, șepcile sunt înlocuite de pălării din fetru, iar o eșarfă mai groasă va ține de cald în lunile ce vor urma. Ei bine, în acest context, părul are cel mai mult de suferit, întrucât se va atinge constant de gulerul unei jachete, scalpul va transpira sub noua beretă, ceea ce duce la degradarea firelor și la apariția mătreții.

Grija pentru podoaba capilară ne îndeamnă să alegem o varietate de produse cosmetice, în speranța că situația se va ameliora peste noapte. Din păcate, nu există o formulă magică, benefică pentru toate tipurile de păr, întrucât fiecare persoană se distinge prin caracteristici unice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A fost odată un păr uscat și fragil... Lungi, frumoase și sănătoase? Iată câteva trucuri pentru a stimula creșterea unghiilor Păr gras? Nu dispera! Există soluții rapide!

Așadar, dacă ești în căutarea unor idei inedite, care să redea strălucirea și sănătatea fibrei capilare, chiar și în sezonul friguros, ține cont de următoarele propuneri.

Descoperă efectele uleiului de păr

Recomandat pentru toate tipurile de păr, uleiul îndeplinește simultan mai multe roluri. În primul rând, un produs pe bază de ulei de argan, ulei de camelia și extract de ceai imperial hidratează intens firele degradate, prin acțiunea ingredientelor ce repară vârfurile despicate.

Mai mult, conferă textură fibrei capilare, ceea ce înseamnă că persoanele cu un fir mai subțire se vor bucura de efectele unui astfel de produs. Se aplică într-o cantitate redusă, de la mijlocul urechii în direcția vârfurilor, evitând scalpul cu desăvârșire.

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Mama și legătura emoțională cu copilul. Impactul emoțional al lipsei mamei în viața și dezvoltarea unui copil

Folosește aparate de styling inteligente

Contrar ideilor populare, părul se poate stiliza în siguranță, prin folosirea aparatelor speciale de ondulare, creponare sau îndreptare. Pe măsură ce tehnologia a evoluat, a oferit industriei de beauty noi gadgeturi smart, de care podoaba capilară se poate bucura în orice moment, indiferent de ocazie.

Astfel, poți păstra hidratarea naturală a firelor chiar și atunci când folosești o placa de par cu aburi, dacă iei în considerare aspectele tehnice ale aparatului. Spre exemplu, plăcile din titan mobile reglează presiunea aplicată, astfel încât fibra capilară nu se va deteriora după câteva utilizări succesive.

Totodată, o placă ce este capabilă să adapteze temperatura utilizată în timpul coafării, în acord cu nevoile tipului de păr, păstrează hidratarea la un nivel crescut. Pentru cele mai bune rezultate, folosește gadgetul doar pe suprafața uscată a firelor, după aplicarea unui ser cu protecție termică.

Luna Plină în Berbec din 9 Octombrie 2022: Luna Vânătorului de bucurii. Descătușează-ți ambițiile și lasă succesul în viața ta 25 octombrie - Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Scorpion - Activări ale destinului, fatalitate și reechilibrări karmice. Noi începuturi și schimbări colosale acolo unde există vindecare!    L’Oréal este numită pentru a 14-a oară una dintre cele mai etice companii din lume de către Institutul Ethisphere

Răsfață părul cu o mască de păr

Dacă pe parcursul săptămânii nu poți petrece timp de calitate în compania părului tău, transformă o seară de weekend într-un ritual de îngrijire. După curățarea amănunțită a firelor și a scalpului, aplică o cantitate generoasă de produs, exclusiv pe lungimea părului.

În acest punct, poți lăsa masca să acționeze câteva ore sau câteva minute, în funcție de indicațiile înscrise de producător pe ambalaj. Poți intensifica efectul acesteia, dacă elimini surplusul de apă de pe suprafața părului, folosind un prosop, și-l învelești într-o cască specială.

Din dragoste pentru părul tău, găsește cele mai bune variante, corespunzătoare nevoilor sale, și respectă întocmai rutina de îngrijire. Pe termen lung, vei observa rezultatele.

Animă atmosfera cu noul set LEGO Ideas BTS Prima Lună plină a lui 2023 este în Rac (7 ianuarie): De 3X vindecare la început de an: de sine, de emoții, a lanțului familial. Ne rescriem propria poveste de viață!   Psihologie: De ce ne lăsăm atât de ușor influențați și cum putem reduce influența pe care alții o exercită asupra noastră

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri