26 August 2022 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Există multe situații imprevizibile, în orice etapă a vieții. Pe moment, se poate să nu îți dai seama de gravitatea situației, oricare ar fi ea. Însă, cel mai bine este să te asiguri că orice s-ar întâmpla, vei ști că poți să rezolvi situațiile cu un efort mai mic.

Fie că este vorba de accidentarea mașinii, reparații la casă sau alte situații mai grave, o asigurare te va scăpa de cheltuielile care se arată a fi prea mari. Ca să fii pregătit, îți vom prezenta tipurile de asigurări pe care trebuie să le faci, indiferent dacă te aștepți la o problemă anume sau nu:

Asigurarea medicală

Oferă acoperirea taxelor în cazul spitalizării. Poate fi încheiată de către persoanele fizice cu reședința în România, cât și de companii pentru angajații lor. Cu o astfel de asigurare, serviciile medicale cum ar fi consultații, investigații, spitalizare sau intervenții chirurgicale, pot fi acordate integral, sau plătite aproape în întregime.

Poate exista asigurarea medicală și în cazulul malpraxisului, adică eroarea medicală profesională care este săvârșită în actul medical, de asistenți, farmaciști, stomatologi și medici specialiști. Pentru a evita erorile care se întâmplă în timpul exercitării profesiei, este bine să ai și o asigurare de malpraxis medical

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Asigurarea de viață

Asigurarea de viață îi protejează pe cei apropiați în cazul unor întâmplări nefericite. Suma se va stabili de comun acord între asigurat și compania care se va ocupa de întocmirea asigurării. Principalul risc acoperit de o astfel de asigurare este decesul și oferă protecție financiară pentru familie, sau o independență financiară.

Este cea mai sigură metodă prin care îi poți asigura familiei o viață fără lipsuri, dacă se poate întâmpla ceva neprevăzut. Investiția este pe termen lung pentru siguranța celor dragi.

Asigurarea de locuințe

Dacă ești fericitul posesor al unui apartament pe care l-ai cumpărat cu economiile de o viață, sau ți-ai renovat recent locuința, sigur vrei să fie pe termen lung efortul. Însă, unele lucruri nu țin de tine, cum ar fi fenomenele naturale, incendiile sau o explozie. Deși pare un scenariu pe care nu vrei să ți-l imaginezi, se poate întâmpla.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Cum să alegi componente pentru baia ta

Astfel, este bine să îți faci o asigurare pentru locuința ta, să știi că orice s-ar întâmpla, vei trece cu bine peste.

Asigurarea auto

La fel ca și în cazul locuinței, pot interveni riscuri care îți privesc automobilul. Chiar dacă ești responsabil sau nu, în cazul deteriorării mașinii, o poți salva cu o asigurare. Pentru un astfel de incident îți poți prezenta mașina la reprezentanții companiei de asigurări, iar după investigații amănunțite, se vor asigura despăgubirile.

Există asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) și asigurarea vehiculului propriu (CASCO). RCA-ul protejează persoana păgubită, iar CASCO protejează persoana care a produs paguba. Asigurarea CASCO este facultativă și acoperă riscurile în cazul distrugerii totale sau parțiale a automobilului, sau poate acoperi riscul furtului mașinii.

Testosteron – rol, valori normale Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Asigurarea de călătorie

Când pleci într-o vacanță, prima dată te gândești la cum o să te simți bine în zilele libere. Dar, ca toată experiența să fie așa cum ți-ai planificat, este bine să îți faci o asigurare de călătorie.

Ea acoperă cheltuielile medicale sau de repatriere, în cazul îmbolnăvirii în timpul călătoriei din străinătate. Asigurarea va fi valabilă în țările străine menționate odată cu semnarea acesteia. Totodată, pot fi asigurate bagajele și activitățile sportive.

Indiferent că este pentru sănătate, viață, locuință sau automobil, este important să ai o asigurare pentru fiecare în parte. Deși la început poate fi un gând pesimist, ulterior se va transforma într-o siguranță mai mare și griji mai puține.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Sursa foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri