Ingrediente:
- 5 ouă
- 125 g zahăr
- 140 g făină
- sare
- esență de vanilie
- cireșe/căpțuni/piersici/afine/zmeură
Mod de preparare:
Fructele se spală și se lasă la scurs. Dacă avem sâmburi îi scoatem cu atenție.
Facem pandișpanul - se bat bine albușurile cu un praf de sare. Când spuma este tare, se pune zahărul și se bate în continuare până ce se obține o spumă tare. Se adaugă treptat gălbenușurile, zăharul vanilat și sarea. Se mixează câteva secunde.
După aceea se adaugă faina cernuta (toata deodată) și se amestecă delicat cu o paletă de jos în sus pana se incorporează. Se toarnă compoziția intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește cu spatula.
Următorul pas este adăugarea fructelor peste compoziția din tavă. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 20-25 de minute. Se așteaptă să se răcească complet înainte de a fi servită.
Poftă bună!
Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă