Ingrediente:
- 5 ouă
- 125 g zahăr
- 140 g făină
- sare
- esență de vanilie
- cireșe/căpțuni/piersici/afine/zmeură
Mod de preparare:
Fructele se spală și se lasă la scurs. Dacă avem sâmburi îi scoatem cu atenție.
Facem pandișpanul - se bat bine albușurile cu un praf de sare. Când spuma este tare, se pune zahărul și se bate în continuare până ce se obține o spumă tare. Se adaugă treptat gălbenușurile, zăharul vanilat și sarea. Se mixează câteva secunde.
După aceea se adaugă faina cernuta (toata deodată) și se amestecă delicat cu o paletă de jos în sus pana se incorporează. Se toarnă compoziția intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește cu spatula.
Următorul pas este adăugarea fructelor peste compoziția din tavă. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 20-25 de minute. Se așteaptă să se răcească complet înainte de a fi servită.
Poftă bună!
Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi