19 August 2022 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Pandișpanul cu fructe de sezon este un desert ideal, potrivit pentru toate gusturile. Neapărat de încercat în această vară, mai ales că putem să facem zeci de combinații cu fructe proaspete, mai dulci sau mai acrișoare, după preferințe. 

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 125 g zahăr
  • 140 g făină
  • sare
  • esență de vanilie
  • cireșe/căpțuni/piersici/afine/zmeură

Mod de preparare:

Fructele se spală și se lasă la scurs. Dacă avem sâmburi îi scoatem cu atenție.

Facem pandișpanul - se bat bine albușurile cu un praf de sare. Când spuma este tare, se pune zahărul și se bate în continuare până ce se obține o spumă tare. Se adaugă treptat gălbenușurile, zăharul vanilat și sarea. Se mixează câteva secunde.

După aceea se adaugă faina cernuta (toata deodată) și se amestecă delicat cu o paletă de jos în sus pana se incorporează. Se toarnă compoziția intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește cu spatula.

Următorul pas este adăugarea fructelor peste compoziția din tavă. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 20-25 de minute. Se așteaptă să se răcească complet înainte de a fi servită.

Poftă bună!

Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!

https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri