17 August 2022 publicat în Lifestyle 21 share-uri

O supă răcoritoare, ușor de preparat și cu gust irezistibil de mentă - exact ceea ce lipsea dintr-un prânz delicios din ultimele zile de vară.

Ingrediente:

2-3 crenguțe de mentă

250 gr dovlecei

jumătate de ceapă

1 lingură ulei

500-800 ml supă clară de legume

150 gr iaurt grecesc

Mod de preparare:

Ceapa se călește în ulei, iar între timp punem supa la fiert. Când supa dă în clocot se adaugă dovleceii, frunzele de mentă și ceapa călită anterior. Lăsăm să fiarbă împreună pentru 10-15 minute, după care scoatem frunzele de mentă și mai lăsăm dovleceii la foc mediu pentru încă 5-7 minute.

După ce supa s-a răcit, se pasează dovleceii împreună cu iaurtul. Se adaugă sare și piper, după preferințe. Înainte de a o servi, supa se lasă la frigider, pentru cel puțin oră. Poftă bună!

Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!

https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri