Ingrediente:
2-3 crenguțe de mentă
250 gr dovlecei
jumătate de ceapă
1 lingură ulei
500-800 ml supă clară de legume
150 gr iaurt grecesc
Mod de preparare:
Ceapa se călește în ulei, iar între timp punem supa la fiert. Când supa dă în clocot se adaugă dovleceii, frunzele de mentă și ceapa călită anterior. Lăsăm să fiarbă împreună pentru 10-15 minute, după care scoatem frunzele de mentă și mai lăsăm dovleceii la foc mediu pentru încă 5-7 minute.
După ce supa s-a răcit, se pasează dovleceii împreună cu iaurtul. Se adaugă sare și piper, după preferințe. Înainte de a o servi, supa se lasă la frigider, pentru cel puțin oră. Poftă bună!
Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor