Când nimic nu este ceea ce pare...este timpul să fii TU, autentic, vulnerabil, cu greșeli, cu bucurii

10 August 2022 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Atunci când nimic nu mai este ceea ce pare, este important să fii TU! Tu, Universul tău, emoțiile tale, gândurile și trăirile pe care le creezi în mintea ta în astfel de momente limită.

Lumea exterioară te poate dezamăgi de nenumărate ori, iar când tocmai credeai că nimic nu poate schimba prezentul, vine ceva sau cineva care îți demonstrează că realitatea este cu totul alta. Totuși, chiar și așa, nimic din toate acestea nu te poate dărâma, dacă tu nu te dezamăgești pe tine însuți!

Prieteniile se pot rupe, oamenii de pot trăda, familia îți poate întoarce spatele, iar lista poate continua. Lecții de viață dure, praguri spirituale pe care avem nevoie să le trecem, însă nici măcar acestea nu te pot dărâma dacă tu nu te trădezi pe tine însuți!

Cuvintele pot rupe sufletele în bucăți, acțiunile oamenilor pe care îi ai la suflet te pot pune în genunchi, loviturile sub centură venite din partea celor dragi te pot face să te prăbușești într-un abis. Totuși, acestă situație nu va putea fi posibilă, dacă tu te ții strâns de...TINE!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Atunci când nimic nu mai este ceea ce pare, este important să fii TU! Tu, Universul tău, emoțiile tale, gândurile și trăirile pe care le creezi în mintea ta în astfel de momente limită. Nimic nu te va putea atinge dacă tu rămâi autentic față de propria persoană și dacă te bucuri cu adevărat de viața ta, așa cum este!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri