Ingrediente:
500 gr rucola
2 roșii
100-120 gr urdă
1 ardei roșu gras
1 ceapă
ulei de măsline
sare (după gust)
Mod de preparare:
Se spală roșiile și se taie în bucăți mici. Se pun într-un castron mare, alături de celalalte legume spălate și tăiate. Pe pune rucola și ura tăiată și se amestecă ușor. Se pune ulei de măsline și sare după gust. Opțional se poate adăuga și zeama de la o jumătate de lămâie. Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă