Garderoba doamnelor şi domnişoarelor conţine cele mai variate şi interesante piese vestimentare, astfel că pantalonii scurţi nu fac excepţie. Aspectul tineresc şi plăcut al acestor pantaloni, conferă ţinutelor feminine un aer degajat şi relaxat, în acelaşi timp foarte feminin şi atrăgător. Poţi crea un outfit foarte original, alegând să îţi combini perechea scurtă de pantaloni cu variate piese vestimentare şi cu multe accesorii.

Care sunt noile tendinţe?

O pereche de pantaloni scurţi pentru femei va fi întotdeauna la modă, ajutându-te să îţi creezi ţinute pline de stil şi feminitate. Nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, fiind o piesă extrem de versatilă şi foarte uşor de inclus în ţinutele de zi şi chiar de seară. Accesând https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti, vei descoperi noile tendinţe care surprind piaţa de specialitate. În tendinţele actuale sunt modelele de pantaloni scurţi puternic accesorizate. Fie că se prind în talie cu o eşarfă, fie că sunt bătuţi cu ţinte sau brodaţi cu mărgele, vor fi perfecţi pentru ieşirile în club sau atunci când mergi la o întâlnire romantică. Imprimeurile ocupă locuri fruntaşe în preferinţele design-erilor vestimentari, astfel că poţi alege o pereche de pantaloni scurţi cu modele florale, într-o cromatică veselă şi energică, ideali pentru o sesiune de cumpărături sau o plimbare prin oraş.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Look-ul sport este mereu în trend, o pereche de pantaloni scurţi albi putând fi purtată cu un tricou şi o pereche de pantofi sport. Pielea este materialul care nu se demodează niciodată, acest sezon îndemnându-te să porţi pantalonii scurţi din piele, cu un top alb sau cu o bluză vaporoasă. Talia înaltă se adaptează şi în formatul scurt al pantalonilor din stofă, astfel că îţi poţi crea o ţinută foarte chic purtându-i cu un sacou şi o pereche de pantofi cu toc. MODIVO te aşteaptă cu o gamă foarte amplă de modele moderne de pantaloni scurţi pentru femei, astfel că vei putea descoperi perechea potrivită stilului tău.

Cum purtăm pantalonii scurţi?

Varietatea de modele, croieli şi texturi, îţi va oferi posibilitatea de a-ţi crea un outfit tineresc şi original, indiferent de moment şi context. Crează-ţi o ţinută relaxată de zi, putând o pereche de pantaloni scurţi pentru femei, cu o bluză asimetrică şi o pereche de sandale cu platformă. Dacă vrei să îţi realizezi un look îndrăzneţ, potrivit ieşirilor în oraş cu prietenii, poartă perechea de pantaloni scurţi din denim, cu un dres închis la culoare, un pulover oversize şi o pereche de botine sau bocăncei.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Accesând https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakersi ai posibilitatea de a-ţi alege încălţămintea sportivă potrivită unei perechi de pantaloni scurţi simpli, pe care îi vei purta cu un tricou lejer şi un hanorac, obţinând o ţinută lejeră de zi. Vrei să îţi creezi un look elegant, atunci poartă o pereche de pantaloni scurţi din stofă, împreună cu o cămaşă şi o pereche de balerini. Pantalonii scurţi pentru femei pot fi purtaţi în orice sezon, astfel că îi vei putea purta într-o zi rece de toamnă, cu o jachetă din piele şi o pereche de ghete.

Cum accesorizăm ţinutele?

Dacă vrei să dai un plus de culoare ţinutelor tale şi să le conferi un plus de originalitate, alege să jonglezi cu accesoriile. Curelele de pantaloni, bijuteriile din fibre textile sau din piele, ochelarii de soare sau accesoriile de păr se pot constitui în cea mai bună modalitate prin care vei da o notă personală ţinutelor tale în care incluzi o pereche de pantaloni scurţi pentru femei. De ce ne place atât de mult să purtăm o geată shopper? Este o întrebare pe care ne-o punem fiecare şi ale cărei răspunsuri ne vor ajuta să descoperim noi modalităţi prin care să ne personalizăm ţinutele. Alege să fii îndrăzneaţă şi poartă perechea de pantaloni scurţi preferată, în combinaţii inspirate, accesorizate şi pline de feminitate.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Sursa foto: Envato elements


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri