Ingrediente:
Cuscus-ul se pregătește fie la abur pentru 20 de minute, fie prin fierbere pentru 5 minute. Într-un bol încăpător punem roțile spălate și tăiate, ceapa tăiată mărunt, cuscus-ul și pătrunjelul. Adăugăm sucul de lămâie proaspăt stors și amestecăm cu grijă. Punem uleiul de măsline și presărăm sare și piper, după gust.
Pentru un plus de savoare putem adăuga câteva frunze de mentă. Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi