Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut?

Fii flexibila. Daca te incapatanezi sa ramai la ideile tale preconcepute si ai ochii si mintea inchisa in fata oricarei alte abordari nu ai sanse sa evoluezi. Ramai tot in problemele tale, cu ideile tale si nemultumirile tale. Fa din schimbarile pe care nu le poti preveni cea mai buna ocazie de a invata ceva in loc sa iti consume energia intrebandu-te de unde au aparut. Odata ce iti concentrezi energia intr-o directive pozitiva, vei castiga putere sa faci fata situatie si sa preiei controlul asupra rezultatului final.

Accepta schimbarea. Imbratiseaza oportunitatea de a pasi pe taramuri noi. Primeste sansa sa iti demonstrezi abilitatea de a face fata situatiei intr-un mod creativ. Vei iesi din aceasta experienta mai puternica, mai inteleapta si mai increzatoare in propria persoana.

Cand se va schimba? Atunci cand tu vei fi gata sa accepti acest lucru. Personalizeaza aceasta intrebare in functie de ce iti doresti sa se schimbe in viata ta. Nu poti sa te astepti ca altcineva sa ia decizii pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

‘’Viata e o curgere, este un fluviu, o miscare continua. Dar oamenii au impresia ca ei reprezinta ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este incremenita; viata este o continua schimbare. Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viata este mai abundenta. Iar o viata abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari clipa de clipa’’-Osho

Spune-mi ce vrei sa se schimbe in viata ta, ce te doare, ce te nemultumeste si hai sa dezbatem acest subiect pentru a descoperi solutia ta personala.

Lasa-mi un comentariu.
Cu drag
Cristina Miculete

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri