Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut?

Daca iti traiesti fiecare clipa din viata, plangand dupa ceva care s-a terminat, pierzi oportunitatile unui viitor luminos. ‘’Nimeni nu se poate intoarce in timp si sa inceapa un nou inceput, dar oricine poate incepe astazi sa construiasca un nou final’’. Orice sfarsit reprezinta un nou inceput si nu este un cliseu este un adevar. Totdeauna mai inteleapta, totdeauna cu un trecut care reprezinta o platforma de autoeducare, si un viitor care incepe o data cu acest nou inceput.

Asa cum ti-am spus arma principala pentru orice exprienta este acceptare. Cu toate astea oamenii tind sa opuna rezistenta schimbarilor. Te simti mai confortabil cu oamenii familiari tie, de aceea ti-e greu sa te desparti de o persoana si sa te deschizi sa cunosti altele. La fel se intampla cu acest confort vis-à-vis de locuri, idei, situatii. Schimbarile vin ca un pericol insa trebuie sa intelegi ca acestea sunt uneori santoase si trebuie sa le accepti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Indiferent de care sunt nemultumirile tale vis-à-vis de oameni, locuri, situatii, idei calea cea mai sanatoasa si benefica pentru tine e sa accepti ca viata e in continua miscare. Desi nu este un process usor de acceptat el este unealta ta pentru a putea imbunatati calitatea vietii tale. Incepand de acum, nu maine, nu poimaine urmeaza pasii care te ajuta:

Anticipeaza schimbarea. Schimbarile reprezinta o parte fireasca din viata, asteapta-te ca tot felu de situatii neprevazute sa apara. Asta nu inseamna ca e necesar sa iti populezi gandurile cu toate situatiile ce pot aparea, dar fi pregatita sa nu fi surprinsa cu garda jos.

Priveste schimbarea ca pe o oportunitate de a creste, a evolua. De vreme ce evolutia nu poate avea loc fara schimbari, priveste acest lucru ca pe ceva pozitiv in loc de ceva negativ. Vezi totul ca o dezvoltare personal ace te conduce spre imbunatatirea circumstantelor si cresterea calitatii vietii.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Recunoaste-ti ca a accepta schimbarea nu este un process usor. O multime de oameni trec prin stadii diferite inainte de a accepta schimbarile: negarea, rezistenta, explorarea si angajamentul. Asa ca acorda-ti timpul pentru a parcurge toate aceste stadii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri