Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut?

Daca esti o persoana sanatoasa mental si sufleteste, cu siguranta iti doresti sa continui sa traiesti, sa privesti la un viitor in conformitate cu dorintele tale nu sa ramai blocata in temerile si traumele experientelor esuate. De multe ori teama te impiedica sa actionezi si tot ea se instaleaza creind clisee pe care le urmezi datorita unor emotii negative pe care le-ai trait la un moment dat.

Ai iesit dintr-o relatie? Ai renuntat la un job? Ai ales sa schimbi grupul de prieteni, pentru ca nu aveai nimic de invatat de la ei? Ai renuntat la multimea de haine pe care nu le purtai si care ocupau spatiul noului ce putea sa apara? Cu siguranta ai trait anumite emotii negative facand acest lucru, cu siguranta fiecare din acestea au devenit un obicei pentru tine si obsinuinta este cel mai greu tipar de invins. Eu te felicit sincer. Ai dovedit curaj si maturitate, Ti-ai acceptat esecurile ca pe niste experiente, ai invatat din ele si acum esti gata sa mergi mai departe. Chiar daca ai simtit durere, ai imbratisat-o, ai acceptat-o si in timp s-a diminuat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Poate acum chiar ai un job mai bun, poate ai intalnit un partener care e mult mai compatibil cu tine, ai un grup de prieten minunat, care impartasesc aceeasi pasiune si viziune a vietii ca si tine. Ai renuntat la hainele vechi si te-ai imbracat cu altele noi, ti-ai asumat riscuri si ti-ai dat seama ca temerile tale de schimbare nu s-au adeverit nici macar a zecea parte.

Daca nu ai facut-o, daca nu esti capabila sa te rupi de trecut si de ceea ce nu functioneaza pentru tine, daca nu iei decizia curajului si primesti necunoscutul cu deschidere si putere, probabil ca te afli si acum in suferinta, probabil ca si acum esti ancorata in trecut si traiesti din amintiri, pe care le materializezi in prezent dupa acelasi model gresit.

Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut? Iti spun eu pana cand. Pana cand o sa te doara asa tare, pana cand o sa cazi in depresii, o sa te incarci negativ pana cand explodezi si adevaratele tale dorinte vor iesi la suprafata.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri