Pana cand ai de gand sa plangi dupa fostul tau iubit, pana cand ai de gand sa ramai la un loc de munca care nu-ti ofera nici un strop de satisfactie, pana cand ai sa refuzi despartirile doar pentru ca astfel esti intr-o stare de confort, unde totul este sigur, cunoscut?

Viata nu sta in loc pentru tine, nici nu te menajeaza, nici nu te asteapta cu bratele deschise pentru consolari. Daca crezi ca exista o entitate care te conduce si care are stabilit pentru tine un drum ,daca crezi ca undeva o profetie s-a scris si a hotarat viitorul tau, atunci pasii tai sunt siguri. Nu exista succes, nu exista esec, ci doar experienta. Fiecare experienta te conduce catre o alta.

Te-ai gandit vreodata cate alegeri ai fi putut face atunci cand vine vorba de: Cariera ta? Partenerul tau de viata? Traseul unei simple zile din viata ta? Credinta? Religia? Si totusi poti alege un singur drum si doar o singura data.

Daca ar exista masini ale timpului ai putea da timpul inapoi cand ajungi la capatul unei xperiente insa nu exista asa ca oricare ar fi rezultatul senzatia cu care te imbraci este: Am facut cea mai buna alegere la momentul respectiv. Am trait-o. Am gustat-o si nu am niciun regret. Efemeritatea e caracteristica vietii in sine, a experientelor, a momentelor. Toate ajung la un final. Etapele dezvoltarii umane se succed. Mai intai copilaria ajunge la final si devii adolescent. Apoi adolescenta te conduce spre urmatoarea etapa a adultului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Gandeste cum cataloghezi etapele din viata ta? Poate la 10 ani? Poate in functie de o relatie? Sau poate in functie de locurile de munca, de locuinta in care ai trait, masina pe care ai avut-o. Trecerile de la o etapa la alta nu sunt usoare, despartirile si transformarea anumitor obiceiuri in altele noi necesita o perioada de tranzitie.

Cu toate astea anumite experiente iti marcheaza intreaga existenta si pentru a intra din nou in armonie cu tine, o succesiune de emotii si ganduri te incearca. Fie ca e e vorba de un divort emotional. Fie ca e vorba de renuntarea la anumite persoane, obiceiuri, lucruri. Capacitatea si puterea de a merge mai departe fara a purta cu tine traumele trecutului te face mai intelept si mai matur. Cum depasesti aceste momente din viata ta? Cum le primesti la usa ta? Fugi? Incerci sa te ascunzi? Negi? Te incarci cu furie impotriva soartei crude?

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Daca vrei sa fi un om sanatos, fizic, mental, spiritual nu alegi niciuna din aceste variante. Cu cat incerci sa fugi mai tare de ceva, cu cat te urmareste si mai tare. Cu cat furia ta creste si pune stapanire pe tine, boala se instaleaza, in mintea, in sufletul, in relatiile tale. Cum depasesti despartirea? De cine sau de ce te desparti si cum se poate transforma aceasta intr-o experienta pozitiva?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri