Inchin in cinstea ta, paharul meu, si ma rog sa te sparg doar din greseala, din neatentie, in semn de noroc, din prea multa fericire, atunci cand buzele mele se unesc cu buzele celui care ma iubeste.

Si goliciunea paharului te minuneaza, caci da, uneori e gol de tot, si te face sa vezi propria goliciune. Iti lipseste visul tau frumos de iubire si te doare, nu poti sa uiti ca s-a destramat pe veci de atatea ori. Si te jenezi si te strangi toata in moliciunea splendita a cersafurilor. Simturile se ascut deodata, dorintele nu dorm nici ele in tine. Iti sta mult mai bine cu hainele care iti acopera trupul, pielea si sufletul, cu tot ceea ce ramane neexpus in ochii celorlalti.

Ai putea sa nu mai vezi doar partea goala a paharului. Lipsurile. Teama. Neputinta. Esecurile. Tot ceea ce nu putut. Zilele care au trecut absurde fara el, fara tine langa el, noptile cu un alt el in brate, langa inima, dar totusi singura, unele castele rasturnate in care se mai vad doar turnulete sau ruine, secundele ratate, chinul, dorul. Dorul din ce in ce mai mare.... Din nou esecurile. Neputinta. Ai fi putut mai mult...

Apoi privesti inainte si ridici genele odata cu ochii. Paharul incearca sa se umple la loc, kind of magic. Globul de minciuni si griji se grabeste sa iasa pe geam mai grabnic decat fumul de tigara care nu are voie sa graviteze in preajma copilului tau. Optimismul se grabeste sa poposeasca pe gene, iar zana invincibilitatii nu te mai transforma in printesa, ci in femeia care nu uita ce vrea si ce poate. Umple-l, draga mea, la loc. Paharul... Ai nevoie de licoare pentru ziua de maine. Bagheta magica nu lasa pe nimeni in singuratate. Dragostea de viata nu are limite. Dorul de iubire nu il potolesc toate necazurile lumii, iubirea plenara nu se opreste intr-o iubire care a gresit. Pasiunea pentru ceea ce faci nu o poate topi un singur proiect care nu ti-a iesit bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Nu exista timp pentru regrete, pentru indoieli si framantari. Viata ta este o poveste, destinul tau povestea nespusa a unei femei care s-a straduit sa nu oboseasca de atata trait. Visul tau de iubire o sa se inchege la loc maine. Paharul e plin doar pentru tine. Bea-l pana la fund. Cu optimism, curaj, iubire, cu viata, cu egoism, cu indrazneala. Cu zambetul croit sagalnic pe cele mai frumoase buze. Maine este mai mult decat o iluzie. Este o realitate minunata. Egoismul si suficienta iubirea de sine si de ceilalti pot sa iti salveze viata. Iubirea ti-o face fericita de tot.

Paharul... Apa. Viata. Jumatatea plina a paharului... Atat accept sa vad. Inchin in cinstea ta, paharul meu si ma rog sa te sparg doar din greseala, din neatentie, in semn de noroc, din prea multa fericire, atunci cand buzele mele se unesc fara regret, fara despartire, cu buzele celui care ma iubeste.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Dana Negoita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri