Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Lenor Parfumelle continua, asa cum v-a anuntat, seria rapirilor! Una dintre norocoasele castigatoare ale concursului “Rapita si rasfata pentru o zi” a fost Andreea Cornea, o femeie Magnifique de 26 de ani din Bucuresti, pasionata, ca mai toate dintre voi, de accesoriile chic si in tendinte.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Andreea i-a intampinat pe rapitorii Lenor Parfumelle veniti s-o ia cu limuzina din fata casei sale cu un zambet sarmant, seducator, de femeie puternica.

Intr-o tinuta indrazneata ce sfida frigul teribil si zapada de ianuarie, Andreea tremura, insa mai mult din cauza emotiilor decat din cauza putinelor grade din termometre.

“Sunt incantata sa va cunosc”, le-a spus ea rapitorilor Parfumelle, dupa care, cu un zambet larg pe chip, s-a urcat in masina pentru a porni intr-o calatorie de vis in lumea luxului Magnifique.

Pentru inceput, Andreea a fost dusa la o sedinta de spa ravnita de orice femeie care trebuie sa indure zilnic frigul de ianuarie. Masajul cu uleiuri esentiale i-a inmuiat tot corpul. La lumina lumanarilor, in atmosfera extrem de relaxanta a salonului, Andreei i-a fost atins cu gingasie fiecare por al pielii. La sfarsit, a simtit o senzatie de catifelare, de bunastare, de care nu mai avusese parte pana atunci.

A urmat o sedinta de make-up, in urma careia stilistul Lenor Parfumelle a reusit sa-i scoata Andreei in evidenta trasaturile-i de invidiat.

Transformata in diva Magnifique, Andreea a fost provocata apoi la un exercitiu de imaginatie: a testat noua colectie Lenor Parfumelle cu picaturi de parfum 100 la suta veritabil. A mirosit o pana extravaganta purtand aroma lui Lenor Parfumelle Magnifique si senzatia de veritabil lux frantuzesc care a cuprins-o a purtat-o cu gandul pe strazile superbului Paris, intr-un restaurant chic, la o cina romantica alaturi de alesul inimii ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri