Ce mai mâncăm vara? Salate! Cu siguranță, multe salate, iar printre preferatele noastre se numără salata grecească, o adevărată explozie de culoare și vitamine în farfurie.
Ingrediente:
4 roșii
1 castravete
1/2 ceapă roșie
un pumn de măsline verzi
o lingură zeamă de lămâie
3 linguri ulei de măsline
100 gr. brânză feta
1 lingură pătrunjel tocat
1/2 linguriță oregano
sare
piper
Mod de preparare:
Se spală și se taie roșile, castraveții și ceapa. Se pun într-un castron încăpător și se asezonează cu sare, piper și oregano. Se adaugă brânza tăiată cuburi și măslinele tăiate în jumătăți sau sferturi. Se amestecă zeama de lămâie cu uleiul de măsline, se adaugă peste salată și se amestecă cu grijă. Opțional, se poate presăra pătrunjel tocat peste.
Poftă bună!
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi