7 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Salata grecească este plină de vitamine, iar grecii o includ în meniul lor zilnic. Ușor de preparat, această rețetă gustoasă este o variantă răcoroasă pentru zilele toride de vară.

Ce mai mâncăm vara? Salate! Cu siguranță, multe salate, iar printre preferatele noastre se numără salata grecească, o adevărată explozie de culoare și vitamine în farfurie.

Ingrediente:

4 roșii

1 castravete

1/2 ceapă roșie

un pumn de măsline verzi

o lingură zeamă de lămâie

3 linguri ulei de măsline

100 gr. brânză feta

1 lingură pătrunjel tocat

1/2 linguriță oregano

sare

piper

Mod de preparare:

Se spală și se taie roșile, castraveții și ceapa. Se pun într-un castron încăpător și se asezonează cu sare, piper și oregano. Se adaugă brânza tăiată cuburi și măslinele tăiate în jumătăți sau sferturi. Se amestecă zeama de lămâie cu uleiul de măsline, se adaugă peste salată și se amestecă cu grijă. Opțional, se poate presăra pătrunjel tocat peste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Poftă bună!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri