4 Iulie 2022 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Vișinile sunt delicioase consumate ca atare, însă într-o tartă dulce sunt de-a dreptul irezistibile. 

Rețeta de tartă cu vișine este simplă, dulce-acrișoară și mereu o alegere perfectă în orice după amiază de vară.

Ingrediente:

250 gr. zahăr brun

200 gr. unt cu 85% grăsime

200 gr. făină

4 ouă

1 praf de sare

1/2 kg. de vișine (sau caise- după preferințe)

zahăr pudră(optțional - pentru ornat)

Mod de preparare:

Vișinile se curăță de sâmburi, se presară cu puțin zahăr și se țin o oră în frigider. Untul la temperatura camerei se amestecă cu sarea și zahărul, totul până când devine o cremă spumoasă. Se adaugă întâi gălbenușurile, apoi se încoroprează treptat făina, iar la sfârșit, albușurile bătute spumă.

Compoziția se toarnă într-o tavă rotundă, în care se pune foaie de copt. Peste compoziție se adaugă vișinile într-un strat uniform.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Tava se bagă în cuptorul preîncălzit, se coace la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute.

Opțional, se poate orna zu zahăr pudră.

Poftă bună!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri