22 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 78 share-uri

Atunci când îți vei da seama că orice sfârșit este de fapt o binecuvântare, și că orice drum care se închide este de fapt o redirecționare a pașilor tăi spre calea care îți este menită să fii, vei înțelege că fiecare sfârșit este un nou început.

Unele lucruri se sfârșesc, oamenii pleacă, cei pentru care ți-ai fi pariat viața te trădează, totul se schimbă, un sfârșit se apropie, pentru a face loc unui alt început.

Ne uităm atât de încrâncenați, sfâșiați pe interior la ceea ce a plecat din viața noastră, încât uităm că avem un nou început în fața ochilor.

Privim atât de mult în trecut, umilindu-ne, cerșind încă un strop din viața pe care o cunoșteam atât de bine, încât ne este teamă să facem fie și cel mai mic pas către viitorul care are atâta nevoie de noi.

Ne punem într-o poziție atât de slabă, atât de nemiloasă și nedreaptă față de noi atunci când încercăm să ciocănim la uși de mult închise.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Dacă și tu te afli în această situație, dacă simți că am vorbit despre tine în rândurile de mai sus, ai nevoie de un lucru pe cât de simplu, pe atât de greu de integrat...TIMPUL.

Acordă-ți timp pentru tine, pentru a simți tot ceea ce trebuie să simți. Pentru acceptare, pentru înțelegere, pentru rugăciune.

Atunci când îți vei da seama că orice sfârșit este de fapt o binecuvântare, și că orice drum care se închide este de fapt o redirecționare a pașilor tăi spre calea care îți este menită să fii, vei înțelege că fiecare sfârșit este un nou început. Și nu ai cum să nu fi recunoscător pentru această șansă incredibilă a vieții!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri