Poti sa alegi sa ignori, sa intorci capul in cealalta parte, sa ironizezi, sa crezi sau sa judeci insa un lucru este cert: atata timp cat exista energie pretutindeni vor exista si vampiri energetici.

De asemenea, o gandire pozitiva focalizata pe lucruri bune ne va intari ‘imunitatea’ energetica lasand mai putin loc interferentei gandurilor negative. Poti sa faci cateva exercitii mentale in fiecare dimineata astfel incat sa iti reincarci bateriile pentru o zi plina in care vei avea parte de atacuri la nivel energetic.

Discutiile cu persoanele binevoitoare cu o inalta frecventa energetica te vor ajuta sa te ridici la nivelul acestora si sa nu te plafonezi intr-o stare de anxietate sau tristete. Cauta compania celorlalti, fa lucruri care iti produc bucurie, cauta micile placeri ale vietii, zambeste cat mai mult, empatizeaza cu persoanele energizate pozitiv, mediteaza, problematizeaza, evita mediile in care sunt prezenti vampirii energetici, straduieste-te sa nu te lasi afectat de atitudinea lor si sa nu intri in jocul negativismului, fa exercitii regulate si desfasoara-le pe cat se poate intr-un cadru natural. Insa cel mai important nu uita faptul ca tu decizi daca te vei lasa prada sau nu vampirilor energetici. Iti poti schimba atitudinea in orice moment astfel incat sa nu devii o victima a acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Emma Dobre


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri