23 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Un calculator aclimatizat cu fluxurile de creație moderne nu este un moft, ci o necesitate, o unealtă indispensabilă pentru a valorifica talentul persoanelor creative, indiferent că discutăm de cei cu înclinație spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, iar ASUS a dezvoltat pentru aceștia cea mai cuprinzătoare gamă de laptopuri prevăzute cu funcții exclusive și performanțe formidabile prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

Advertorial

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: frâu liber pentru creativitatea, oriunde te afli

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED oferă puterea de a explora viitorul creatorilor de pretutindeni, fie că vorbim de influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni și nu numai, fiind locul de unde începe călătoria acestora pentru noi descoperiri. Carcasa de dimensiunilor reduse, extrem de portabile, este individualizată, cu un aspect contemporan, oferit în special de detaliile deosebite: capacul are un design care imită o țesătură, însă este disponibilă și o versiune cu textură de aluminiu anodizat care nu trece neobservat.

Unele dintre modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt dotate cu ecrane cu tehnologie OLED care au fost validate de PANTONE și care reușesc, astfel, să afișeze cu o precizie de neimaginat volumul de culoare DCI-P3, denumire sub care se ascunde standardul utilizat în prezent în producția filmelor de la Hollywood. Ce beneficii aduce această certificare pentru creatori și urmăritorii acestora? Este asigurarea că viziunea artistului va fi tradusă perfect, cu precizie, datorită culorilor ce vor fi afișate fix așa cum acesta și le-a închipuit și că rezultatul final va fi unul pe care și alții îl vor putea admira în egală măsură.

Un instrument special de care creatorii se vor îndrăgosti, gândit pentru a crește productivitatea, este ASUS DialPad, un controler rotativ integrat cu pricepere de către inginerii ASUS în suprafața touchpad-ului care funcționează ca o interfață virtuală cu acces rapid la cele mai importante funcții și care permite un control intuitiv al caracteristicilor principale ale instrumentelor de desenat din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: două ecrane pentru productivitate și creativitate portabilă

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED permite creșterea productivității cu stil, eficient și fără probleme pentru artiștii din domeniul editării video, graficieni, animatori sau cei care desenează. Acestea sunt doar câteva dintre domeniile care se vor bucura în mod deosebit de prezența celui de-al doilea ecran tactil, ScreenPad Plus cu rezoluție 4K, un afișaj la fel de rafinat ca afișajul principal tactil cu tehnologie OLED. Acestea două pot fi utilizate împreună pentru design grafic foarte intuitiv pentru că formează un spațiu virtual unitar, și sunt asistate de stylus-ul care poate detecta nu mai puțin de 4096 de nivele individuale de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este construit pentru a funcționa și în spații de lucru extinse unde va fi conectat la ecrane cu rezoluție maximă 8K și chiar 10K, lucru posibil datorită conectorului HDMI 2.1. De comanda acestui număr spectaculos de pixeli se ocupă plăci video puternice care culminează în modelul de top cu chipul NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: fă lucruri magice cu ASUS Dial

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED poate fi prezentat ca fiind o stație de lucru portabilă ce poate fi prevăzută în configurația cea mai puternică cu grafică rapidă RTX A2000 din gama profesională NVIDIA. Nu are importanță pentru ce versiune optezi pentru că laptopul va facilita o experiență creativă de lucru incredibil de fluidă în condiții de performanță și stabilitate perfecte, potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase tipuri de activități precum arhitectură, proiectare 3D, inginerie, producție cinematografică, animație sau game design.

Aceste caracteristici sunt completate de un superb panou 4K OLED verificat și certificat în prealabil de Calman, soluția de calibrare software cea mai întâlnită în mediile profesionale, precum și de certificarea Independent Software Vendors ISV care, în urma a sute de ore de testare, garantează o stabilitate exemplară la rularea celor mai populare aplicații de productivitate pe orice configurație hardware a acestui model.

Tot referitor de componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este compatibil și cu memoria RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, este dotat cu două unități de stocare rapide NVMe conectate în mod RAID 0 pentru viteză ridicată de transfer și cu un cititor de carduri SD tip Express 7.0 care înzecește vitezele de transfer în cazul pozelor și clipurilor.

Componenta cea mai interesantă este, bineînțeles, ASUS Dial, o rotiță fizică poziționată accesibil în zona touchpad-ului, lângă tastatură, care simulează experiența de utilizare a controlerelor specializate prezente în studiourile de producție profesioniste. Prin rotire și apăsare pe ASUS Dial vei efectua incredibil de rapid acțiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste, vei putea ajusta luminozitatea ecranului și cea a volumului și vei putea modifica dimensiunea pensulelor și uneltelor principale din Photoshop, ca să exemplificăm doar câteva acțiuni ce pot fi controlate foarte intuitiv. Particularizarea meniurilor pentru rotița ASUS Dial și adaptarea scurtăturilor la propriul tău stil de lucru este posibilă prin intermediul aplicației ProArt Creator Hub.

Detalii complete despre aceste laptopuri pentru creatori enumerate mai sus se află la un click distanță, pe pagina Create with ASUS, unde vei găsi toate amănuntele importante despre specificațiile, funcțiile și configurațiile disponibile, precum și mai multe mărturii ale artiștilor ProArt.

Fiecare laptop ASUS pentru creatori cumpărat în această perioadă primește un cadou important: acces gratuit timp de trei luni la aplicațiile suitei Adobe Creative Cloud, cea mai populară colecție software în rândul creatorilor, un însoțitor util pentru o gamă de laptopuri care se adresează direct creatorilor și cerințelor acestora asociate cu mediile de lucru profesionale.

Și încă o precizare importantă: cei care participă în campania Părerea ta contează care implică publicarea unei recenzii de utilizare a laptopului lor ASUS pe una dintre platformele participante, vor primi bonus un an de zile de extra garanție pentru noua achiziție.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri