9 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Eu te văd! Eu te susțin! Eu sunt aici! Eu sunt TU! Este doar o călătorie, iar atâta timp cât ești în mâinile mele, ești în siguranță!

Draga mea,

Poate crezi că am uitat cine ești, ce faci sau ce simți. Nimic mai fals. Știu totul despre tine, despre planurile și gândurile tale. Am văzut că treci printr-o perioadă pe care tu o numești grea, însă sunt aici să te susțin prin toate puterile mele.

În primul rând, teama ta nu trebuie să existe pentru că eu sunt cu tine! Ai încredere în ființa care ești, pentru că poți face față cu brio tuturor provocărilor pe care le-am pus înaintea drumului tău. Evoluția ta depinde de felul în care parcurgi fiecare experiență, dar și de acceptarea și iertarea de care vei da dovadă în urma întâmplărilor de acum.

În al doilea rând, ai grijă de sufletul tău! Este necesar pentru sănătatea ta interioară să nu aduni în inima ta resentimente! Nedreptatea doare, trădarea doare, însă nu te gândi că toate ți-au fost date fără a avea un scop.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Purificarea sufletească se face ieșind din zona de confort și confruntându-te cu situații-limită.

Eu te văd! Eu te susțin! Eu sunt aici! Eu sunt TU! Este doar o călătorie, iar atâta timp cât ești în mâinile mele, ești în siguranță!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri