Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Sanatatea Balantei in 2010

Anul acesta va sunt vizate toate aspectele vietii la care va trebui sa meditati atent, printre acestea numarandu-se si sanatatea. Anul nu debuteaza cu probleme importante in sanatate, insa din a doua jumatate a primaverii bolile incep sa apara si sunt vizate acele patologii mai vechi. Afectiunile din trecut pot sa reapara sau sa se acutizeze daca este vorba despre boli cronice. O boala din a doua jumatate a lui 2009 poate sa reapara daca nu a fost tratata corect. Aceste recidive sau acutizari vin pe fondul unor factori ce tin de ingrijirea personala si care au fost neglijati: dieta, somnul, programul de miscare, stresul si programul profesional etc.

Aceste boli revin simptomatic prin manifestari oculte, neclare, atipice, poate prea intense sau din contra, prea estompate, insa oricum nu asa cum le-ati cunoscut candva sau cum s-ar astepta medicii sa fie. Bolile nu respecta obligatoriu tiparul medical, ceea ce poate duce la un diagnostic sau un tratament eronat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este indicat sa incercati si tratamentele naturiste, astrele va sunt favorabile in acest sens. Afectiunile care apar in acest an, cel putin in prima jumatate, nu sunt grave, dar sunt suparatoare. O luna delicata este iulie, fiind considerata o luna a consecintelor. Din aprilie pana in iulie ati avut timpul necesar de a va intelege corpul, semnalele trimise de acesta, de a constientiza ca v-ati abatut de la conduita sanatoasa, cea care va mentinea starea de bine, iar masurile pentru revenirea starii de sanatate trebuie luate si mai ales urmate, indiferent cat de stricte sunt. In luna iulie cu precadere trebuie sa urmati cu sfintenie tratamente, dieta, recomandarile medicale, chiar daca nu veti avea deplina incredere in ele, urmarea lor este oricum mai mult decat a nu face nimic. Modul in care va veti tine de tratament va fi rasplatit intocmai la finalul lunii iulie, fiecare greseala va fi platita. Nu sunt recomandate interventiile operatorii in aceasta luna.

In restul anului sanatatea ar trebui sa fie pentru voi un punct forte insa numai cu conditia de a va ingriji temeinic. Avertizarile de mai sus ii vizeaza in special pe cei care si-au neglijat starea de sanatate, nu au urmat corect sau n-au finalizat tratamentul unor boli din anii precedenti sau pur si simplu au facut prea multe excese: alimentare, energetice, de tigari, alcool ori nu s-au odihnit suficient. Starea sufleteasca influenteaza si ea sanatatea, de aceea se recomanda sa incercati sa va armonizati cu propria viata, caci stresul interior are intotdeauna urmari negative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri