Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Sanatatea Fecioarei

Anul nu debuteaza extraordinar din punct de vedere al sanatatii, bolile aparand in special pe fundalul uzurii fizice, energetice si psihice. Tocmai de aceea se recomanda sa va menajati, sa mancati sanatos, sa va odihniti corespunzator. In prima parte a anului sunt favorizate bolile cu debut brusc, acute, care necesita un tratament urgent, dureros, radical, cum ar fi interventiile chirurgicale. Sunteti predispusi la afectiuni cardiace, circulatorii, locomotorii, hepatice, biliare, infectioase, simptomatologia putand fi spectaculoasa, intensa, derutanta.

De aceea se recomanda prudenta privind stilul de viata, menajati-va impotriva stresului, faceti miscare regulat, mancati sanatos si odihniti-va corespunzator.

In lunile de vara astrele indica o predispozitie spre ameliorare sau vindecare, insa sub aspectul ingrijrii pe care ati acordat-o sanatatii pana in aceasta perioada. Este singurul moment din an benefic de care trebuie sa profitati pe deplin, caci din toamna organismul vostru redevine senibil la bolile precedente sau cele de sezon, putand sa apara inclusiv intoxicatii de tot felul, reactii alergice sau urticariene. De aceea in perioada toamnei se recomanda o deosebita prudenta privin alimentatia si bine ar fi sa urmati o cura de detoxifiere. Puteti incerca sa va mentineti pozitivismul care a debutat inca din luna mai, starea psihica influentandu-va sanatatea fizica. Stresul si starea emotionala pot duce la modificari ale ritmului cardiac, ale secretiilor unor neurotransmitatori sau hormoni care pot afecta inclusiv digestia. Credinta si buna dispozitie va invaluie in luna mai si indicat ar fi sa reusiti sa va mentineti tonusul psihic din aceasta perioada.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ultimele luni ale anului pot veni din nou cu acutizari si boli care necesita tratamente importante, iar cei mai neglijenti pot ajunge chiar la operatii. Totul se invarte in jurul propriei voastre ingrijiri: daca v-ati menajat sanatate, va veti bucura de ea, daca nu, veti plati aspru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri