6 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 128 share-uri

Îmi pare rău că nu ai înțeles mare lucru din iubirea mea, pentru că aceasta te-ar fi urmat până la sfârșit.

Iubirea mea pentru tine a fost atât de puternică, atât de totală, de loială și de profundă... Îmi pare rău că nu ai înțeles mare lucru din ea, pentru că aceasta te-ar fi urmat până la sfârșit.

Anii trec, experiențele se duc, unele trăiri rămân, altele parcă nici nu au existat. Este tardiv să mai vorbesc acum despre ce am făcut, ce ți-am dat și ce frumos mi-ai luat. Este inutil să îți mai spun că vocea ta a răsunat mult timp în sufletul meu, iar câteodată, chiar și acum mă mai trezesc vorbind cu tine...despre lucruri pe care le credeam ca fiind doar ale noastre. Doar credeam...

Cu unele momente nu te vei mai întâlni în viață pentru a doua oară și poate că e mai bine așa. Poate că oricum nu le-ai fi prețuit nici măcar în ultimul ceas. Dar e în regulă, acceptarea vine cu timpul, iar timpul cu uitarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Am uitat multe lucruri și parcă, când mă uit în spate, nici măcar nu mă mai recunosc. Povestea asta mi-a oferit o lecție destul de dură despre ce înseamnă încredere, valori, oameni...

Nici pe tine nu te mai văd la fel. Acum te văd exact așa cum ești, un om al cărui loc este atât de departe de sufletul meu.

Te-aș fi iubit până la nesfârșit, însă nu cu orice preț. Iar prețul pe care îl plăteam nu l-ai meritat și nu îl va merita nimeni niciodată.

Distracție plăcută în continuare prin viață!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri