3 Iunie 2022 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Nu, nu ne trebuie o zi specială pentru a-i spune minunii din viața noastră cât de mult o iubim.

Ziua Copilului este un motiv de sărbătoare pentru întreaga familie, iar pe bună dreptate, copilăria este, ea însăși, o sărbătoare.

În urmă cu câțiva ani, 1 iunie a devenit zi liberă națională, iar părinții își pot lăsa la o parte grijile și responsabilitățile de la serviciu și se pot apleca asupra nevoilor celor mai importante persoane din viața lor. Astfel, cu mic, cu mare, copiii sunt așteptați la diverse activități în ziua dedicată lor, atât în aer liber, cât și în mall-uri sau centrele comerciale.

An de an, fiecare oraș abundă de activități, ateliere și spectacole pentru cei mici, toate cât mai colorate, evidențiind faptul că perioada copilăriei trebuie să fie una plină de culoare și zâmbete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Însă, oare, este nevoie de atât de multe oportunități într-o singură zi pentru a sărbători copilăria? Nu putem noi, ca părinți, să ne amintim zilnic să plantăm momente de bucurie sinceră în sufletele celor mici? Nu avem noi, oare, motive suficiente de a ne juca cu copiii noștri, astfel că trebuie ca parcul din cartier să organizeze ateliere de 1 iunie?

Nu, nu ne trebuie o ocazie specială pentru a umfla un balon colorat copilului. Sau 2. Sau 10.

Nu, nu ne trebuie o ocazie specială pentru a ieși cu copilul în parc și a ne bucura de timp împreună.

Nu, nu ne trebuie o zi specială pentru a merge cu cel mic la teatrul de păpuși sau la spectacolele interactive.

Nu, nu ne trebuie un motiv anume pentru care să îi oferim copilului o înghețată în plus.

Nu. nu ne trebuie o zi anume pentru a îi spune copilului „La mulți ani!”, pentru că ziua lui e în fiecare zi. Iar în fiecare moment, cel mic devine și mai mare, și mai independent, în căutarea propriului sine.

Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Nu, nu ne trebuie o zi specială pentru a-i spune minunii din viața noastră cât de mult o iubim.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri