17 Mai 2022 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar pentru părinți, făcutul bagajelor poate reprezenta o adevărată aventură. Pe lângă păpușa preferată, costumul de baie sau ochelarii de soare, mămicile știu că trusa de medicamente pentru cel mic nu poate să lipsească.

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar pentru părinți, făcutul bagajelor poate reprezenta o adevărată aventură. Pe lângă păpușa preferată, costumul de baie sau ochelarii de soare, mămicile știu că trusa de medicamente pentru cel mic nu poate să lipsească.

Vacanțele cu copiii mici pot fi uneori extrem de dificile, mai ales când, ne putem regăsi în situația în care cel mic se îmbolnăvește. Recomandat este ca, oriunde ne-am duce în străinătate, să avem asigurarea medicală de sănătate achitată.

În bagajul plin cu haine, trebuie să ne facem loc și pentru trusa cu medicamente, utilă și absolut necesară oriunde am pleca cu cel mic.

Ce conține trusa de medicamente pe care o luăm în vacanță?

  • Termometru și antitermice (supozitoare și/sau sirop). Febra poate apărea în momentele total neașteptate, așa că, în loc să ne trezim la 2 noaptea că cel mic frige lângă noi și nu este nicio farmacie deschisă non-stop prin apropiere, mai bine suntem prevăzători și avem în bagaj cele necesare.
  • Săruri de rehidratare. Utile atunci când cel mic are episoade de diaree sau febră.
  • Antialergice. Vacanțele sunt momentul oportun pentru ca alergiile alimentare să își facă de cap.
  • Sirop de tuse, spray pentru durerile în gât, spray cu apă de mare pentru mucozități. Banala răceală. Nimeni nu și-o dorește în vacanță, însă există riscul ca atunci când totul pare mai frumos, microbii să „invadeze” gâtul și nasul celui mic.
  • Crema de soare. Nelipsită din orice vacanță. SPF 50 este un must! La nevoie, putem avea loțiunea pentru după plajă sau apa termală.
  • Spray împotriva țânțarilor și căpușelor. În funcție de vârsta celor mici, pe piață se găsește o gamă variată de spray-uri împotriva mușcăturilor de insecte.
  • Crema cu gălbenele. Indispensabilă oricând!
  • Ser fiziologic, comprese sterile. Pentru curățarea rănilor, ochilor, năsucului (la bebeluși)
  • Plasturi pentru copii (eventual rezistenți la apă)
  • Dezinfectant și servețele umede

Vacanță plăcută!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri