1 Februarie 2010 publicat în Lifestyle 61 share-uri

De ce si cu ce ne-ar ajuta sa stim care este numarul nostru karmic reprezentativ? Numarul karmic este unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie. Interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa-ti echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile trecute.

Numarul karmic 1 – Poate ca au calcat in picioarele vointele a mii de oameni, poate ca au intervenit in destinele anumitor persoane si acest lucru le era interzis, poate ca nu trebuiau sa ia parte la anumite evenimente din trecut, cert este ca, in aceasta viata, una dintre temerile cele mai mari ale celor cu numar karmic 1este aceea de a nu fi ignorati. Viata lor actuala este dominata de pretentia de a avea respectul, atentia si admiratia celorlalti. Pot cadea cu usurinta victime ale propriilor interese si din aceasta cauza de-a lungul vietilor au avut si vor avea de-a face cu numeroase deziluzii, indoieli si nelinisti ce nu exlud nefericirea. Karma lor actuala presupune atingerea unui echilibru just cu karma celor din jur, ceea ce presupune mai multa interactiune, bunavointa, iubire si iertare fata de ceilalti.

Numarul karmic 2 – In urma experientelor anterioare, cei cu numarul karmic 2 s-au ales cu una dintre cele triste temeri: aceea de abandon. Poate ca au abandonat la randul lor pe cei in nevoie, poate ca au intors spatele celor care le-au intins mana, poate ca au impins pe altii in greseli si le-au pus obstacole in implinirea destinului, de un lucru suntem siguri: numarul karmic 2 presupune rezerva, introvertism, prea mult pacifism, renuntare la sine in defavoarea celorlalti, dorinta de a fi pe placul celor din jur si a nu intreprinde nimic din ceea ce i-ar putea rani sau leza pe ceilalti. Karma ta actuala trebuie sa aiba in vedere aspecte precum egoism, curaj, determinare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Numarul karmic 3 – Cei care au numarul karmic 3 au iubit prea mult si prea fara masura in vietile anterioare fara sa tina cont de ratiune, de logica, de vietile si de fericirea celorlalti, de reguli sociale, de ceea ce s-ar cuveni si ar fi potrivit, incat acum le este foarte greu sa-si gaseasca linistea pe plan sentimental. Oscileaza intre iubiri si relatii pasagere care in loc sa le aduca implinirea, aduc probleme, griji, nemultumiri, framantari inutile, intrebari la care nu pot gasi raspunsul. Numarul karmic 3 determina singuratate, independenta, libertatea, un individualism puternic, precum si incapacitatea de a iubi cu adevarat. Karma ta prezenta trebuie sa se bazeze pe invatarea iubirii, pe sondarea sufletului celorlalti, pe domolirea egoismului si pe temperarea sentimentelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri