ghid pentru o viaţă împlinită

Din secretele numerologiei: totul despre numarul tau karmic

De ce si cu ce ne-ar ajuta sa stim care este numarul nostru karmic reprezentativ? Numarul karmic este unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie. Interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa-ti echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile trecute.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cu siguranță, înainte de Moș Crăciun, îl aștepți, ca în fiecare an, pe Mr. Black Friday. Vine, ca de obicei,... Vezi ofertele


Culegem ceea ce am semanat sau ceea ce au semanat altii in jurul nostru... Dintr-o viata, din doua, din trei, din cate ne-au fost date sa ne gasim izbavirea si eliberarea. Viata este un permanent sir de evoluari spirituale in care acumulam si scapam de datorii karmice. Greselile, raul si binele, sentimentele, pacatele, suferintele, sperantele si trairile vietilor anterioare au ecou si in prezent. Se crede de aceea ca ceea ce ni se intampla in prezent este legat de ceea ce ni s-a intamplat in trecut. Se crede si ca nu putem scapa de destin, menirea fiecarui dintre noi in univers, oricat ne-am stradui. Umbra fatalitatii este implacabila. Dar putem indrepta ceea ce nu a fost facut cum trebuie, ne invata taina numerologiei. Putem incerca sa facem astfel incat sa ajungem cat mai aproape de echilibrul cu noi insine si cu tot ceea ce ne inconjoara, cu esenta karmica.

Poate ca unul dintre cele mai interesante si provocatoare numere in numerologie este numarul karmic. De ce si cu ce ne-ar ajuta daca am sti care este numarul nostru karmic reprezentativ? Ei bine, interpretarile numerologice karmice te pot ajuta sa echilibrezi experientele anterioare cu cele ale prezentului, corectand totodata actiunile negative provenite din vietile anterioare. Iata cum se calculeaza numarul karmic:

Atunci cand se efectueaza cifrarea numelui intreg (fiecarei litere din nume si prenume ii corespunde in numerologie o cifra), o anumita cifra sau anumite cifre lipsesc. Aceste cifre sunt considerate a fi in numerologie echivalentele lectiilor karmice, datoriile pe care le-am acumulat din vietile anterioare. Se mai poate de asemenea intampla ca in cifrarea numelui o anumita cifra sa se repete ( o data, de doua ori, de trei ori sau chiar de mai multe ori). Aceasta cifra prezinta o importanta deosebita si pozitiva pentru karma ta, fiind considerat un numar de care te-ai izbit si te vei izbi de-a lungul periplului tau existential printre vieti. Este Puterea ta Karmica. Despre acestea vom discuta insa intr-un articol viitor.

Si totusi, cum se calculeaza numarul karmic? Calculul este extrem de simplu. Urmatoarelor litere prezente in numele intreg le corespund valorile: A J S = 1; B K T = 2; C L U = 3; D M V = 4; E N W = 5; F O X = 6; G P Y = 7; H Q Z = 8; I R = 9. Sa luam spre exemplu un nume: Ana Radu. Din acest nume se exclud vocalele si se are in vedere numele fara vocale, in cazul nostru N Rd (N-R-D). Cifrele corespunzatoare consoanelor ramase se aduna intre ele: 5+9+4. Daca rezultatul este format din doua cifre, cum este in cazul nostru -18, atunci acestea se aduna intre ele -9. Numarul karmic pentru Ana Radu este asadar 9. Daca ai aflat care este numarul tau karmic, iata, pe scurt, si interpretarile numerologice:

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Din secretele numerologiei: totul despre numarul tau karmic.


nr carmic (1 comentariu, 1295 vizualizari)
nu inteleg cum se calculeaza nr karmic
totul despre cifra 5 (1 comentariu, 1027 vizualizari)
care nume? (1 comentariu, 778 vizualizari)
interesant (2 comentarii, 760 vizualizari)
incredibil (1 comentariu, 624 vizualizari)

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.