Este prima mea intalnire cu troleul. Metrourile sunt pline, Bucurestiul este plin de agitatie, de oameni care se grabesc. Urc in troleu unde oamenii stau precum sardinele si astept sa urce alte 3 persoane cand observ ca una dintre ele purta o masca pentru a se proteja de gripa porcina.

Este prima mea intalnire cu troleul. Metrourile sunt pline, Bucurestiul este plin de agitatie, de oameni care se grabesc. Urc in troleu unde oamenii stau precum sardinele si astept sa urce alte 3 persoane cand observ ca una dintre ele purta o masca pentru a se proteja de gripa porcina. Sufletul si mintea mea rad: ”Nu ma protejez de virusuri care au luate nastere in laborator. Refuz!” si dupa ce am gandit acestea un damf de transpiratie m-a doborat.

Mi-am dat seama ca exista inca oameni care nu se gandesc la igiena lor corporala.Nu o singura data oameni a caror gura miroase mai rau decat un canal m-au pus pe fuga. Cred ca de 1000 de ori mi-au provocat o senzatie de regurgitare pe care o asemanam cu “voma de cuvinte” din cartile pline de barfa. Nu o singura data am renuntat sa vorbesc cu un stimabil profesor deoarece mirosul de transpiratie era atat de puternic incat nu am putut decat sa ma rog sa se recasatoreasca.

Poate ca modul haios in care ar trebui sa expunem problema ne va determina sa folosim apa si sapunul la orele diminetii tocmai pentru a nu avea o reputatie proasta. E bine ca transpiram -glandele functioneaza perfect, dar la fel sta treaba si cu nasurile noastre. Pentru a nu dezvolta anumiti microbi sau un aspect si un miros neplacut ar fi bine sa apelam la dusul de 3-5 minute de 2 ori pe zi. Multi microbi pot sa se adaposteasca in hainele noastre, pe suprafata pielii, a mainilor, dar daca nu ne spalam vom deveni o prada usoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

S-a dovedit ca simplul fapt ca ne spalam dupa un contact sexual la nu mai mult de cateva minune nu lasa germenii unei boli cu transmitere sexuala sa se instaleze. Acest lucru ar trebui sa ne dea de gandit si sa nu sarim niciodata peste dusul care ne poate feri de cativa dintre microbii existenti, ne va inmuia si catifela pielea si vom avea un aspect mai placut si mai multa incredere in noi. Cat despre gripa care tot circula si ne alarmeaza nu pot sa va spun decat: “Sanatatea trebuie sa fie pe primul plan. Cu sau fara masca!”

Anca Ciobanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri