Sa iti spun pe scurt ce vreau de la tine. Vreau adrese, nume, detalii concrete si reale, liste posibile si imposibile, locul in care te duci la sala ca sa poti sa vezi ca am un trup frumos, restaurantul in care obisnuiesti sa cinezi ca sa-mi observi si manierele, targetul de varsta caruia ii apartii ca sa stiu ce tactica de seductie sa abordez. Vreau sa nu fi legat de o alta femeie ca sa nu par o profitoare ce destrama familiile.

Vreau sa-mi spui cu exactitate adresa vilei la care te gasesc. Am inceput cu cluburile, am continuat cu teatrele, cu opera, insa o sotie demna de un milionar nu trebuie sa-si divulge secretele si approach technique. Daca iti par prea indrazneata, sa ma scuzi. Nu trebuie neaparat sa fii tanar si milionar. Nu trebuie sa ma prefac ca o sa-mi placi. Poate chiar o sa te plac. Viceversa este sigur. Materialul meu genetic este unul exceptional calitativ, copiii nostri ar avea toate atuurile frumusetii si ale inteligente, iar imperiul tau mostenitori de drept, legitimi si legali. Varsta nu conteaza neaparat intr-o relatie de iubire. Nu pot avea altfel ceea ce imi doresc si pentru a avea ceea ce-mi doresc, tu ai putea fi singura mea solutie de fericire. Stiu ca doar tu poti ma intelegi... Aaa... si vreau sa te decizi daca vrei doar o partenera sau o sotie pentru ca eu urmaresc sa ma marit in curand. Eu cred ca o sa ne intelegem destul de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Pe curand,

Viitoarea ta sotie,
Femeia care stie ce vrea de la viata

Draga mea femeie care stie ce vrea de la viata,

Lasa-mi un timp scurt timp de gandire, lasa-mi un deadline cat sa-mi analizez bine situatia financiara. Poate ca eu nu sunt pentru tine cel mai bun investitor, iar tu poate ca nu esti tocmai afacerea mea cea mai profitabila. Probabil mai sunt si alte femei care ca si tine nu ma considera o pierdere de timp. Gandeste-te ca ma invadeaza zilnic sute de oferte mai sic, mai trendy, mai inteligente, fermecatoare si mai prefacute decat tine. Sa vedem logica: tu imi dai frumusete, eu platesc pentru frumusetea ta, insa frumusetea ta va fi doar o amintire peste cativa ani. La fel si banii mei... Fara un motiv plauzibil, rational pana la sfarsit..

Te-ai gandit ca in jurul meu roiesc femeile frumoase cu duiumul si ca poate sunt suficient de inteligent ca sa nu ma las prostit cu una cu doua? Te-ai gandit ca dupa cativa ani frumusetea ta nu o sa mai imi inspire nimic si ochii mei or sa inceapa vanatoarea lor nebuna dupa trupuri noi si chipuri deocheate? Te-ai gandit ca prospetimea ta se duce fara motiv, iar banii mei poate doar cu scop, scopul tau? Ce te faci cand o sa te insel si nu poti intenta divortul pentru ca au fost semnate actele prenuptiale? Ce faci daca dupa raiul fericirii te asteapta mocirla presei? Hainele tale care nu se sifoneaza... te pot scoate desifonata dintr-o despartire urata? Din punctul de vedere al unui om lucid si constient de ceea ce are, esti doar o investitie pe termen scurt. Ai fi femeia perfecta pentru o aventura frumoasa, insa nu pentru casatorie. Miliardarii sunt doar pentru femeile care au reusit in viata.

Numai averi de bine,
Miliardarul nimanui


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri