Sa iti spun pe scurt ce vreau de la tine. Vreau adrese, nume, detalii concrete si reale, liste posibile si imposibile, locul in care te duci la sala ca sa poti sa vezi ca am un trup frumos, restaurantul in care obisnuiesti sa cinezi ca sa-mi observi si manierele, targetul de varsta caruia ii apartii ca sa stiu ce tactica de seductie sa abordez. Vreau sa nu fi legat de o alta femeie ca sa nu par o profitoare ce destrama familiile.

Dragul meu miliardar,

Din start, ma incapatanez sa cred ca esti o utopie sau un om menit sa spulbere visurile femeilor naive. N-am crezut pana acum in tine, dar vreau sa le dovedesc celorlalti ca esti mai mult decat un simplu vis care mi se refuza mie. Trebuie ca picioarele mele sa atinga anul asta nisipul fin al Coastei de Azur... Ochii mei trebuie sa vada lumea si dincolo de ea, trebuie sa-i cerceteze istoria acolo unde s-a nascut. Trebuie ca parul meu sa simta briza marii in timpul unei croaziere de lux, trebuie sa-mi trec mana peste valuri, sa posed bijuterii unicat, haine care sa impresioneze o lume intreaga si sa mai sufar din nimicuri, din prea multe griji mici si meschine, prea mici ca sa ma simt libera... Dar niciodata nu este prea tarziu pentru miracole si schimbare, pentru depasirea propriilor limitele.

Mi s-a spus ca nu-mi vad lungul nasului, dar am cel mai carn nas din lume, in armonie cu intregul chip. Mi s-a spus ca raman repetenta la examenele vietii, insa le-am luat pe restul si am terminat de mult timp si masteratul. Mi s-a spus ca daca o sa te gasesc si tu o sa te lasi pacalit, tot eu o sa sufar de singuratate... Dar nu ma sperii eu cu una cu doua. Cred ca o sa ma descurc cu asta. O sa-i vin de cap singuratatii. Nu cred ca m-am nascut ca sa apartin trup si suflet vreunui barbat, dar as putea sa traiesc doar pentru tine. Nu am limite intelectuale si de curand am fost avansata. Castig destul de bine. Dar oricat as da din coate si oricat as castiga de bine, pe timp de criza si pe timp de oricand imi este imposibil sa castig cat tine. Nu pot in lumea celor care primesc prea mult si a celor care au prea putin...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Mi s-a spus sa fiu mai atenta atunci cand casc ochii bine in jur sau sa plec ochii in jos cand vorbesc cu tine. Insa eu stiu ca te merit pe deplin. Sunt manierata si nu are rost sa ma laud cu nurii mei. O sa te convingi singur. Stapanesc arta socializarii, ma adaptez in orice cerc social si nu ti-ar fi rusine cu mine. Mi s-a sugerat sa te caut mai bine pentru ca nimeni nu poate sa dea prea usor de tine sau sa fiu falsa si ipocrita si sa abordez atitudinea femeii perfecte, iar eu momentan nu stiu ce inseamna sa traiesti cu minciuna si superficialitatea. M-am hotarat asadar sa fiu sincera cu tine si as avea niste mici cerinte pentru tine. Sa iti spun pe scurt ce vreau de la tine. Vreau adrese, nume, detalii concrete si reale, liste posibile si imposibile, locul in care te duci la sala ca sa poti sa vezi ca am un trup frumos, restaurantul in care obisnuiesti sa cinezi ca sa-mi observi si manierele, targetul de varsta caruia ii apartii ca sa stiu ce tactica de seductie sa abordez, vreau sa nu fi legat de o alta femeie ca sa nu par o profitoare, femeia parsiva ce destrama familiile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri