Statistici interesante, lucruri inedite si amuzante despre diferentele dintre barbati si femei.
Sunt mai mult barbati in inchisori decat femei.
In intreaga lume, exista mai multi femei decat barbati care nu sunt angajate si mai multe femei decat barbati care lucreaza part-time. Sunt mai multe femei decat barbati ce detin o diploma universitara sau urmeaza cursurile unui colegiu sau facultati. Cu toate acestea, cei mai multi manageri sunt de sex masculin. 91% din asistentii medicali sunt femei, 98% din personalul care se ocupa cu educarea copiilor din gradinite si din invatamantul prescolar (preelementary) sunt femei, 92% din inginerii electronisti sunt barbati si 98% din piloti si inginerii de zbor sunt barbati.
Temperatura corpului masculin este mai ridicata decat a corpului feminin. Barbatii vad mai bine decat femeile si sunt mai capabili decat acestea sa distinga literele mici, insa femeile au un auz mai bun.
Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Si alte diferente intre barbati si femei :) ...

Un barbat care isi viziteaza in mod constant mama si face ce ii spune aceasta este un pampalau. O femeie care isi viziteaza mama des este o fiica excelenta.
Barbatii sunt cei care conduc masina atunci cand se duc la o petrecere. Femeile, cand se intorc de la petrecere.
Barbatii casatoriti traiesc mai mult decat barbatii singuri, insa cei casatoriti sunt mult mai dispusi decat burlacii sa moara.

Femeile isi doresc 30-45 minute de preludiu. Barbatii – 30-45 de secunde, timp in care sunt incluse si secundele pe care le petrec ducandu-si iubita in brate spre pat.
Femeia se casatoreste sperand ca barbatul se va schimba. Barbatul nu se schimba. Barbatul se casatoreste sperand ca femeia nu se va schimba. Femeia se schimba.
Femeile racesc des. Barbatii iau intotdeauna gripa.
Exact aceeasi tunsoare va costa cu mult mai mult in cazul unei femei.
Atunci cand vine vorba de rememorarea nuntii lor, femeile isi aduce aminte despre ceremonia in sine. Barbatii isi amintesc petrecerea burlacilor de dinaintea nuntii.
Femeia il roaga pe barbat sa ude plantele cat timp ea este plecata in concediu. Barbatul uda plantele. Cand femeia se intoarce acasa 4 zile mai tarziu, gaseste toate plantele uscate. Nimeni nu stie ce s-a intamplat.
De ce nu sunt femeile egale cu barbatii? Deoarece nu se pot plimba pe strada cu chelia afisata si cu o sticla de bere desfacuta crezandu-se cele mai frumoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri