9 / 13

Horoscop Sagetator pentru toamna 2010

In acest anotimp, Sagetatorul incearca sa se dedice mai mult familiei, aruncand o umbra de neglijenta asupra aspectului profesional. O anumita presiune pe plan financiar poate fi resimtita intre 15 Septembrie si 30 Septembrie, cand toate resursele financiare ale familiei tale sunt investite in achizitionarea unor electrocasnice sau a unei piese de mobilier la care visai de mult timp.

Din punct de vedere emotional, mijlocul toamnei te gaseste intr-o stare inflexibila si rigida, incapabila sa reactionezi corespunzator in fata schimbarii. Este bine sa stai deoparte de gandire negativa si sa alungi toate acele ganduri depresive la care inspira toamna si vremea din luna Octombrie. Incearca sa ramai calma, fa-ti curat intre ganduri, organizeaza-ti eficient planurile si cere-i ajutorul partenerului atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor. Indatoririle de mama sunt placute, insa te storc de energie. Lasa-ti copiii pentru cateva zile la parinti si bucura-te de o minivacanta in plina luna Noiembrie, cand are loc o revenire financiara rezonabila.

In ceea ce priveste Scorpionii singuri... o intalnire absolut intamplatoare cu un fost iubit din trecut ar putea deschide din nou caile iubirii in data de 10 Noiembrie.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri