10 / 13

Horoscop Capricorn pentru toamna 2010

Toamna 2010 scoate la suprafata un nou Capricorn, cu noi idealuri, noi sperante, noi planuri, insa acelasi ambitios dintotdeauna, hotarat ca in ciuda crizei financiare si a neajunsurilor materiale sa-si duca telurile la bun sfarsit. De aceea, inca de la inceputul lunii Septembrie, toate resursele energetice ale Capricornului vor fi orientate spre cariera, spre cautarea unui job mai avantajos si spre vanarea de oportunitati profesionale. Daca pana acum ezita dramatic si stramba din nas numai la gandul emigrarii sale, in Octombrie are serios in vederea mutarea sa (cu totul!) pe alte meleaguri.

Odata trecuta perioada stagnanta a lunii Septembrie, toamna va aduce ceva schimbari de perspective in viata profesionala a Capricornului. Incepand cu data de 10 Octombrie, relatiile profesionale vor fi puse intr-o lumina noua. Cu putin noroc si ajutat de astre, Capricornul intalneste persoana potrivita la momentul potrivit, adica acea persoana care ii sesiseaza geniul profesional si ii recunoaste abilitatile remarcabile. Aceasta relatie profesionala il va ajuta pe Capricorn sa creasca in proprii ochi si sa isi ceara recompensa materiala binemeritata.

Pe plan amoros, Capricornii se intorc undeva la 180 de grade. In ciuda hormonilor care o iau razna in luna Octombrie, in Noiembrie, Capricornii isi schimba preferintele si doresc implicarea lor intr-o relatie stabila. La cat de ocupati sunt… le permite insa timpul o astfel de relatie?

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri