Valorile personale te fac cine esti. Ele iti definesc caracterul. Fara acestea poti fi usor manipulata si influentata. Draga mea, te intreb astazi care sunt valorile personale pe care le pretuiesti cel mai mult?

Valorile personale te fac cine esti. Ele iti definesc caracterul. Fara acestea poti fi usor manipulata si influentata. Draga mea, te intreb astazi care sunt valorile personale pe care le pretuiesti cel mai mult?

Poate fi o intrebare dura cu care te confrunti, insa deindata ce vei raspunde acestei intrebari lucrurile vor incepe sa se clarifice in viata ta si poate sa iti deschida orizonturi spre noi directii.

Tu ce faci? Lasi societatea, parintii, prietenii sa decida pentru tine? Ce anume valorizezi mai mult?

Cu siguranta ai anumite credinte la care nu poti renunta orice ar spune cei din jurul tau si nici nu ai cum. Pentru tine au o semnificatie aparte si definesc cine esti ca persoana.

M-am intrebat si eu la fel ca tine intr-un anumit moment care sunt valorile personale cele mai importante pentru mine? Daca ele definesc cine sunt, si eu nu le cunosc, cum o sa pot deveni persoana care imi doresc sa fiu? Cum voi fi capabila sa ma inconjor de oameni care se aseamana cu mine, minte si spirit? Asa ca am stat cu mine intr-o seara si mi-am pus pe hartie ce e important pentru mine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru. Incep eu.

Dezvoltarea mea spirituala are o importanta aparte pentru mine. Fac meditatie 30 minute dimineata si seara, fiecare pas in aceasta experienta reprezentand un pas spre cunoasterea adevarata. Scopul meu in aceasta existenta este dezvoltarea continua.

Continua tu. Noteaza intr-un jurnal care sunt valorile tale personale pentru a intelege mai bine de ce faci ceea ce faci si care sunt directiile pe care le urmezi in cursul viatii tale. Iti va fi mult mai usor sa afli ce anume cauti, si sa actionezi in acest sens.

Imi respect si iubesc corpul. Am grija de el printr-o dieta corespunzatoare, exercitii si odihna. Evit drogurile, alcoolul excesiv si alte substante adictive.

Imi valorific si ma bucur de abiltatile mele mentale. Invatarea continua, informatiile noi si exercitiul mentalului meu sunt foarte importante pentru mine. Educatia reprezinta un stalp de sustinere in toate situatiile.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Starea mea emotionala are un impact puternic asupra sanatatii mele mentale si fizice. Imi accept emotiile, fie ele pozitive sau negative, pentru a nu le da voie sa puna stapanire pe mine si a provoca un dezechilibru la nivelul intregii mele fiinte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri