Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Pesti

2010 va aduce provocari si evenimente neasteptate, o lupta sustinuta pentru ideile in care crezi si perspectivele de ordin material. Totusi ai o viziune proprie in ceea ce priveste abordarea problemelor. In timp ce lumea se vaita de criza tu iti planifici excursiile sau concediile. Totusi problemele nu te ocolesc nici chiar pe tine. Perioada cuprinsa intre inceputul anului si data de 10 martie te va gasi agitat si cu nervii intinsi la maxim. Evita orice fel de investitii deoarece se vor dovedi a fi inutile. Banii pe care i-ai pus de-o parte reprezinta sursa ta de liniste si relaxare.

Relatiile cu partenerii de afaceri vor cunoaste o serie de urcusuri si coborasuri. Nu apreciezi acest gen de comportament in conditiile in care tu esti hotarat sa sa nu te abati de la drumul stabilit initial. Aceasta rigiditate te va face antipatic si va atrage o serie de murmure si reprosuri. Corectitudinea ta exagerata nu este apreciata in acest context. Putina flexibilitate te-ar ajuta sa iti duci la bun sfarsit investitiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Presiunile financiare se acumuleaza in a doua jumatate a anului 2010. Incepand din iulie si pana in decembrie vei oscila intre diferite propuneri de afaceri. Mergi insa la sigur, mizand pe intuitie. Flerul in afaceri se va dovedi a corect iar sfarsitul anului te va gasi zambind satisfacut de propria persoana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri