Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

In a doua jumatate a anului lucrurile incep sa revina pe drumul cunoscut tie: cel al muncii sarguincioase si al devotamentului fata de cariera. Incepand cu luna iunie vei experimenta o expansiune in cariera dar si o crestere a cheltuielilor. In cazul in care ti-ai propus schimbari majore in legatura cu locuinta, masina sau locul de munca cea mai potrivita perioada pentru ele este ultima parte a anului 2010 in functie de cat ai reusit sa economisesti.

Nu te arunca la cheltuiei care te depasesc intr-un moment de euforie deoarece ratele care se vor aduna vor depasi bugetul alocat pe acest an. Oricum firea ta prevazatoare ete un atuu si in aceasta privinta. Intotdeauna ai un as in maneca pe care il scoti abia la sfarsit cand toata lumea credea ca nu mai ai nicio sansa de reabilitare financiara. Octombrie si noiembrie se anunta cele mai productive luni iar in aceasta perioada vei reusi sa compensezi tot ce nu a mers bine in lunile anterioare. Per total se anunta un an bun, in care iti vei putea permite micile capricii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Balanta

Provocarile si noile oportunitati isi vor face loc incet dar sigur in viata ta. Nu te vei imbogati peste noapte insa vei avea posibilitatea sa te implici intr-o serie de proiecte si actiuni care vor aduce un dram de alinare buzunarului tau pe parcursul acestui an. Hiperactivitatea si dinamismul de care dai dovada te vor ajuta in cariera sa avansezi. Totusi acest progres este pus sub semnul intrebarii din cauza unor conflicte anterioare cu o serie de persoane a caror autoritate ai subminat-o sau ai trecut-o cu vederea. Nu trebuie sa te avanti in schimbari majore si nici sa iti asumi riscuri pana pe 15 martie 2010.

Aspectul financiar este factorul determinant pentru actiunile si deciziile luate. In acest an ti se vor propune asocieri sau colaborari in afara teritoriului cunoscut de tine. Daca este vorba despre o oferta intr-o alta tara ar fi bine sa nu o refuzi mai ales ca sanse ca acestea nu vin in fiecare zi. Poate sa fie o afacere cu o persoana din cercul de prieteni sau o ruda indepartata cea care iti va intinde o mana de ajutor. Portita de scapare in cazul datoriilor este acceptarea unei surse de venit cu riscurile implicate.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Evitati cheluielile mari deoarece anul 2010 nu este cel mai productiv din punct de vedere al banilor. Acesti nu vor veni din surse sigure ci tu esti cel care va trebui sa caute portite sau ocazii de procurare a lor. Intre 15 ianuarie si 30 mai este posibil sa ai parte de obstacole in drumul spre siguranta financiare. Acest lucru nu va face nimic altceva decat sa te propulseze intr-o alta etapa: cea a motivarii. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului iti va fi usor sa te integrezi sau sa te bagi pe sub pielea mai-marilor in speranta unei promovari. Pe tot parcursul acestui an puterea de a castiga venituri suplimentare sta in exclusivitate in mainile tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri