Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Motivul micsorarii veniturilor poate fi o investitie recenta pe care nu ai analizat-o foarte bine iar acum se rasfrange asupra bugetului tau. Evita imprumuturile chiar si intre cei mai apropiati prieteni deoarece riscul neinapoierii la timp este destul de mare. Desi ai termene limita si te focusezi pe indeplinirea lor, nu vei sta foarte bine nici la capitolul timp. Totusi perspectivele de castig se intrevad abia dupa 1 septembrie cand o persoana indepartata iti va propune relansarea unui proiect. Te implici cu zel si esti captivat de ce urmeaza sa se intample. Acest lucru va avea beneficii vizibile asupra buzunarului tau care a suferit o perioada din cauza conditiilor vitrege. Pumnii stransi pentru sfarsitul de an care va aduce cu sine incununarea intregii munci.

Fecioara

Schimbarile pe toate planurile sunt cuvintele cheie ale zodiei fecioare in anul 2010. Majoritatea acestora vor fi la nivel personal dar acest lucru isi va pune amprenta si asupra situatiei financiare. Asigura-te ca nu iei niciun fel de decizii cu factor de risc ridicat in intervalul 15 ianuarie – 30 mai. Aceasta perioada aduce cu sine iritabilitate si un grad inalt de competitie. Considera acest an ca fiind o perioada de invatare si relansare profesionala. Lectiile pe care le inveti acum iti vor prinde bine putin mai incolo. Resimti totusi o tensiune cauzata de lipsa posibilitatilor financiare lucru care te nelinisteste. Bugetul tau pe anul 2010 nu este unul spectaculos, nu este imbucurator ci doar suficient. Este uimitor cum reusesti aproape la limita sa jonglezi cu toate cheltuielile si sa iesi totusi cu plus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri