Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Trebuie sa eviti speculatiile financiare in lunile martie, aprilie si mai deoarece iti vor destrama investitiile si planurile de castig. Evita sa iei decizii sau sa investesti bani in aceasta perioada . Castigurile vor veni treptat iar la sfarsitul anului, cand vei trage linie, vei avea placuta surpriza sa constati ca ai realizat in mare parte ce ti-ai propus.

Rac


Anul va incepe cu o agresivitate marita si o focusare exagerata in privinta banilor. Vrei sa compensezi intreaga pierdere din anul anterior si sa te concentrezi pe cariera. Iei decizii singur, faci planuri cu bataie lunga numai pe baza presentimentelor tale. Acest lucru s-ar putea sa aiba exact efectul invers fata de cel prevazut de tine, si anume sa te instraineze si mai mult de cei apropiati si sa te faca sa pierzi sume importante de bani. In ianuarie, februarie si martie situatia financiara este destul de precara. Incearca sa muncesti evitand conflictele, concentreaza-te pe cariera dar nu deveni fixist sau obsesiv in acest sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Oricare ar fi intentiile si eforturile tale, anul 2010 nu va fi unul spectaculos in ceea ce priveste castigurile. Schimbarea locului de munca este foarte posibila, lucru care te va pune intr-o situatie delicata. Statutul si reputatia ta vor avea de suferit daca nu esti prevazator si putin mai diplomat.

Incearca sa amani noile proiecte pana in septembrie. Incepand cu aceasta perioada lucrurile se vor insenina iar bugetul tau va simti o crestere semnificativa. Principala ta grija o reprezinta datoriile care nu mai sufera amanare. Norocul iti va surade dupa a doua jumatate a lunii mai aducand noi posibilitati de castig. Vei reusi sa inchei anul intr-o nota ridicata, exceptie facand o scurta perioada de stres, neliniste si agitatie. Ultima parte a anului va abunda in oferte de colaborare, negociere si parteneriat. Singura conditie este sa dai dovada de seriozitate, lucru in care excelezi.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Leu

2010 va aduce provocare si conflicte la nivel financiar dar si posibilitati de castig. Urmeaza o perioada cu un grad ridicat stres din cauza chetuielilor foarte mari. Intre ianuarie si martie sunt sanse de a pierde bani pe fondul unor investitii gresite. Astfel trebuie sa controlezi orice obicei de a arunca cu banii si sa iti panifici toate actiunile cu bataie pe termen lung. Este o perioada de munca intensa care se va finaliza cu succes numai daca esti concentrat si realist. Desi ti se pare ca muncesti mult mai mult decat ai facut-o in anul precedent, rezultatele se vor lasa asteptate. Gandirea pesimista nu te va ajuta deloc, motiv pentru care este bine sa eviti speculatiile de orice fel. Acesta nu vor duce decat la pierderi in plus, lucru pe care incerci sa il eviti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri