Prima locatie Buddhattitude SPA & Restaurant din Romania, parte a Buddha-Bar Paris, se va deschide in iunie 2010 in casa istorica Oteteleseanu din Bucuresti.

Prima locatie Buddhattitude SPA & Restaurant din Romania, parte a Buddha-Bar Paris, se va deschide in iunie 2010 in casa istorica Oteteleseanu din Bucuresti.

Casa Otetelesanu din centrul Bucurestiului a fost construita dupa Primul Razboi Mondial, respectand indicatiile doamnei Otilia Otetelesanu, pictorita si graficiana renumita si respectata, care a realizat lucrari atat pentru Patriarhia Romana cat si pentru Familia Regala a Romaniei.

“Suntem incantati de locatia aleasa in Bucuresti deoarece rezoneaza cu filosofia Buddha-Bar si este in acelasi timp un loc unic. Personal, o vad ca un loc definit, folosind o metafora, prin contrastul dintre specificul romanesc al exteriorului si interiorul sau oriental. Iar acest lucru va contribui la crearea ambiantei care face Buddha-Bar unic si apreciat in toata lumea” a declarat Tarja Visan.

Locatia Buddhattitude din Bucuresti va reflecta conceptul Buddhattitude SPA: un design acordat la pasiune, care aprinde focul interior, indrazneste sa fie diferit si sa mearga mai departe de experienta traditionala a unui SPA sau restaurant si care in acelasi timp va avea o personalitate unica, definita de elemente care vor reflecta nevoile pietei din Romania.

“Ca si in cazul tuturor locatiilor noastre similare din lume, acesta va fi un loc special in care sa poti veni impreuna cu prietenii si sa petreci o zi, o ora sau o jumatate de ora perfecta, dedicata tie insuti ” a adaugat Tarja Visan.

Locatia Buddhattitude din Bucuresti reuneste 5 etaje special gandite astfel incat sa includa spatii separate in care oaspetii sa se poata bucura de tratamente speciale de relaxare sau bucatarie fusion si extrem de sanatoasa, totul intr-o atmosfera exotica.

Demisolul va gazdui Buddhattiude Lounge Bar, un loc in care vei putea petrece momente relaxante impreuna cu prietenii, in timp ce ascultati muzica senzuala si sunteti inconjurati de o atmosfera eclectica.

La parter vor fi receptia, care va intampina fiecare persoana care va intra in lumea Buddhattitude, precum si magazinul de cadouri (unde vor fi disponibile atat produse de ingrijire personala cat si muzica, bijuterii si alte produse care reflecta spiritul Buddha-Bar: pur, luxuriant, relaxant si senzual.
Tot aici va va astepta restaurantul Buddhattitute, cu un meniu fusion asiatic variat si foarte nutritiv, care va va stimula simturile. Restaurantul este complimentat de terasa in aer liber de 500 mp care va crea o oaza in centrul agitatiei din Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri