Redescoperiti vechi pasiuni. Pur si simplu, insetate si fericite, veti Recunoaste stilul feminin in gustul placut al berii Redds, prima bere adresata femeilor, pentru ca aceasta este momentul vostru, o iesire relaxanta intre fete.

Iarna, zapada, un anotimp in care ne ferim de frig, dar ne bucuram de sarbatori si de vacanta, vrem sa fim langa prieteni si familie. Ce facem noi femeile in aceasta perioada?

Re’creeaza-te

In luna decembrie, Re’traiesti placerea de a darui cadouri frumoase, cadouri oferite cu drag, pentru persoanele speciale care te inconjoara in fiecare zi. Pe cat de mult iti place sa vezi expresia persoanei dragi cand Re’descopera dragostea pe care i-o porti, tot atat de mult iti place sa alegi ce ii vei darui. Shopping-ul cu cele mai bune prietene a devenit deja o traditie, iar anul acesta culorile vesele sunt cele care iti Re’definesc stilul. Sunteti pregatite si incepeti distractia cumparaturilor de dimineata. Fiecare magazin are magia lui si tone de lucrusoare dragute, pe care le veti cumpara pentru voi, pentru prieteni, parinti, surori si acel „special one”.

Iar cand obositi, aveti baruletul vostru in care intrati pentru a va trage putin rasuflarea si a va Re’vitaliza. Faceti o ultima verificare a listei de cadouri, puneti la punct planurile pentru party si… Re’descoperiti vechi pasiuni. Pur si simplu, insetate si fericite, veti Re’cunoaste stilul feminin in gustul placut al berii Redd’s, prima bere adresata femeilor, pentru ca aceasta este momentul vostru, o iesire relaxanta intre fete.

Re’descopera

De multe ori uitam sa ne bucuram de clipele simple, de placerile mici din fiecare zi. De sarbatori incepem sa ne amintim toate acestea si incercam sa fim „altfel”.

Chiar daca mai ai cate ceva de cumparat, in dupa-amiezele libere de sarbatori alege sa mergi in locuri frumoase, sa petreci timpul cu prietenele apropiate, sa bei ce iti place si ti se potriveste. Re’descopera tot ce te bucura cand erai copil, dar si placerile vinovate ale maturitatii!

Noi iti propunem sa re’descoperi si placerea de a bea bere. Mai atente la detalii, mai pretentioase in ceea ce priveste gustul, femeile apreciaza aromele proaspete, fructate, care estompeaza gustul clasic al berii. Iar Redd’s ofera echilibrul intre o bere de calitate si arome naturale de fructe. Toate acestea in doua variante de arome, pentru a raspunde si celor mai pretentioase cerinte.

Cu arome naturale de fructe, berea Redd’s continua si imbogateste traditia berilor cu arome, in stil propriu. Redd’s ramane insa, in esenta, o specialitate de bere blonda. Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere. Berea clasica este obtinuta prin fermentarea drojdiei cu ajutorul mustului de bere obtinut din malt, urmata de maturarea si filtrarea berii. Pentru a obtine gustul Redd’s, berea parcurge inca o etapa fata de „itinerarul” ei obisnuit: imbogatirea cu arome naturale de fructe. Gustul placut al berii Redd’s si compania placuta a prietenelor tale sunt exact ce iti trebuia pentru ca iarna sa aiba mai multa culoare!

Savureaza cu moderatie berea si nu uita sa te Re’inventezi mereu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri