30 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 42 share-uri

Andreea Marin a făcut o serie de declarații referitoare la comportamentul pe care fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr., l-ar fi avut față de ea, în anii în care au fost căsătoriți. Lavinia Pîrva revine cu o serie de reacții în urma declarațiilor Andreei Marin.

Iată ce a mărturisit „Zâna surprizelor” despre comportamentul fostului său soț, Ștefan bănică Jr., alături de care a fost căsătorită vreme de șapte ani:

Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin, conform cancan.ro

Andreea Marin a mai adăugat: ”Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr., a făcut o declarație cu referire la mărturisirile Andreei Marin. Lavinia a vorbit cu sinceritate despre relația sa și principiile sale privind viața de cuplu.

Au vrut și alții să fie, că depinde și de om. Eu sunt un om pașnic care își vede de casa lui, de familia lui, de cariera lui, mai nou de copilul meu, care este esențial acum, pe primul plan în viața mea. Eu mă bucur foarte tare (n.r: referire la faptul că Andreea Marin are zeci de mii de fane). Nu (n.r.: răspuns la întrebarea dacă se uită în telefonul soțului). De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire. Nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează. Altfel nu”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri