26 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors în Europa după aproximativ jumătate de an petrecută în Africa de Sud, amânarea revenirii acesteia lângă familie fiind cauzată de o afecțiune în sfera ORL suferită de prințesă. La scurt timp după revenirea sa în Europa, Prințul Albert de Monaco afirmă că prințesa se află internată într-un centru de reabiltare psihică.

Prințesa Charlene de Monaco, internată într-un centru pentru reabilitare psihică

Prințul Albert de Monaco (63 de ani) a declarat în exclusivitate pentru publicația People că soția lui, Prințesa Charlene (43 de ani), se află sub tratament într-un sanatoriu din afara statului Monaco, unde a fost internată cu acordul ei, din cauza epuizării emoționale și fizice profunde. Specialiștii i-au recomandat acesteia să petreacă în centru cel puțin câteva săptămâni pentru a se reface.

Prințul Albert a mai povestit că starea prințesei imediat la revenirea în Europa a fost bună preț de câteva ore, însă încă din ziua revenirii sale existau semne că nu se simte bine.

O postare distribuită de HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

La o săptămână după reuniunea cu familia sa, Prințul Albert a anunțat că se retrage împreună cu cei doi gemeni în vârstă de 6 ani, Prinții Jacques și Gabriella, și Prințesa Charlene de la festivitățile Zilei Naționale a statului Monaco, din cauza oboselii profunde.

Prințesa Charlene de Monaco a suferit mai multe intervenții chirurgicale în ultimele luni, iar tot efortul de refacere și vindecare reprezintă cauze care au dus la starea de epuizare a acesteia.

În mod evident au apărut consecințele multiplelor operații chirurgicale pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta cu siguranță a fost un factor, dar în acest moment, prefer să nu mai fac alte comentarii. A suferit o epuizare majoră. N-a dormit bine timp de zile întregi și nici n-a mâncat suficient. A slăbit foarte mult, lucru ce a făcut-o vulnerabilă în fața altor afecțiuni: o răceală, o gripă, sau, Doamne-ferește, COVID”, a mai spus prințul Albert de Monaco, conform alistmagazine.ro

De asemenea, acesta a menționat clar că prințesa nu suferă de COVID.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri