De ce intotdeauna iti spune ca vrea iubirea adevarata de la tine, dar anteiubire profunda nu gaseste deloc deplasat un sex ca in povesti. De ce sustine ca nu il sperie singuratatea cand tot timpul va cauta sa aiba o femeie alaturi doar pentru a nu fi singur. De ce vrea langa el o femeie independenta, dar r zi de zi abordeaza un comportament care sa-ti induca dependenta. De ce intelege un "da" spus cu jumatate de gura cand spui "nu" cu toata convingerea.

De ce iti spune ultimul “te iubesc” si uita primul.

De ce isi doreste dintotdeauna sa-si intemeieze o familie, dar niciodata “acum”.

De ce isi doreste tot timpul iubirea absoluta, dar nu se simte niciodata pregatit pentru ea.

De ce vaneaza daca habar nu are de ceea ce o sa faca cu vanatul sau.

De ce intotdeauna te vrea inapoi si iti implora prezenta atunci cand iti este indiferent si nu mai il vrei inapoi.

De ce atunci cand vrea sa paraseasca o femeie, paraseste convins ca a facut bine si... atat. Nu explicatii, nu bilete de adio, nu lacrimi, nu remuscari, nu regrete, nu priviri peste umeri, ci constientizand ca pentru toate exista un sfarsit.

De ce ritualurile de cucerire sunt intotdeauna aceleasi daca femeile vizate sunt atat de diferite.

De ce pretinde dragostea intreaga de la tine, dar o da in schimb pe bucati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

De ce intotdeauna iti spune ca vrea iubirea adevarata de la tine, dar anteiubire profunda nu gaseste deloc deplasat un sex ca in povesti.

De ce vrea langa el o femeie independenta, dar zi de zi abordeaza un comportament care sa-ti induca dependenta.

De ce intelege “da” spus cu jumatate de gura cand spui “nu” cu toata convingerea.

De ce se face foc si para cand te plangi prietenei cele mai bune, dar da detalii picante despre viata intima la o bere cu amicii.

De ce sustine ca nu il sperie singuratatea cand tot timpul va cauta sa aiba o femeie alaturi doar pentru a nu fi singur.

De ce femeia care insala este o ticaloasa pacatoasa care nu poate fi iertata in veci, iar barbatul care insala trebuie iertat. A calcat stramb alaturi de un trup pe care trupul sau nu l-a putut refuza...

De ce sustine cu atata tarie ca este puternic si nu plange niciodata, iar la primul pahar cu bere il apuca nostalgiile tineretii si copilariile iubirii.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

De ce iti spune ca esti cea mai minunata femeie de pe pamant si singura care conteaza, insa intotdeauna o gaseste pe mama sa cea mai deosebita. Unica de care asculta.

De ce tace tocmai atunci cand simti nevoia sa auzi un cuvant frumos.

Cum de intra ultimul intr-un magazin de haine si pune ochii pe primul lucru din magazin, iar pe fata nu-i poti citi nici fericirea, nici relaxarea, ci regretul ca ar fi putut face ceva mai util cu banii.

... Dar cui ii pasa ca nu ii intelegem atata timp cat nu este nimic de inteles? Cui ii pasa atata timp cat ii iubim, iar ei se topesc de dragul nostru?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri