22 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 69 share-uri

Autoritățile investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară pentru filmări, unde o femeie a fost împușcată letal și un bărbat a fost rănit după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită.

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie și a rănit un bărbat pe platourile de filmare

Autoritățile din statul american New Mexico au declarat că o armă folosită drept recuzită a fost descărcată în timpul filmării filmului lui Alec Baldwin, „Rust”.

Femeia în vârstă de 42 de ani, Halyna Hutchins , despre care se înțelege că ar fi fost director de imagine, a fost dusă la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul rănit este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului, acesta a fost deja preluat de către o echipa medicală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Producția a fost suspendată.

Biroul șerifului confirmă că două persoane au fost împușcate pe platoul de filmare al lui Rust. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de fotografie, și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcăți când o armă de foc a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor ”, scrie tickernews.co .

Sursa foto: Instagram


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri